Bagaimana untuk Buang Coin-have.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Coin-have.com. Panduan Coin-have.com penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Coin-have.com merupakan halaman yang berniat jahat. Berterusan penampilan Laman web ini merupakan tanda yang nyata bahawa anda mempunyai jangkitan siber dalam sistem anda. Yang pelayar hijacker, untuk lebih speisifik. Perosak sedang dalam sistem anda dan ianya satu yang memaksa tapak Coin-have.com anda sepanjang masa. Ia menggunakan ia sebagai satu barisan untuk mengintai di sebalik. Walau bagaimanapun, untuk anda, halaman adalah tanda. Tanda amaran yang anda mesti mengendahkan secepat mungkin untuk mengelakkan masalah.

Sebaik sahaja anda mula perasan Coin-have.com setiap kali anda begitu banyak seperti menyentuh salah satu daripada penyemak imbas anda sebelumnya, menerima hakikat anda dijangkiti dengan hijacker satu dan mula mencari jalan. Jangan biarkan perosak ini di dalam sistem anda walaupun seminit selepas pengesanan. Ia menggunakan setiap saat atas kapal untuk menyebabkan masalah. Jika diberi masa yang cukup untuk beroperasi, ia boleh juga menyebabkan anda beberapa kerosakan yang tidak boleh. Adakah anda mahu itu? Anda kehilangan apa-apa dengan menghapuskan ancaman tetapi anda boleh mendapat banyak. Menjadi bijak. Membuat pilihan yang tepat. Hijacker ini mempunyai tiada tempat dalam sistem anda. Ia tidak akan meningkatkan pengalaman dalam talian anda. Ia tidak akan memperbaiki web anda melayari dalam apa jua cara. Ia hanya akan menyebabkan anda sakit kepala. Membuangnya dengan segera.

Perosak ini memasuki sistem anda lengkap diam, tetapi sekali, anda tidak boleh ketinggalan dengan kehadirannya. Segala-galanya berubah, bermula dengan pelayaran anda. Semua secara mengejut, melayari laman web adalah tidak apa ia digunakan untuk menjadi. Anda mendapatkan diarahkan ke tempat-tempat rendang sepanjang masa. Coin-have.com menjadi bayang-bayang dalam talian anda yang berterusan. Ia menggantikan anda Laman web dan enjin carian tanpa kebenaran anda dan anda tidak boleh menukar mereka kembali. Selain daripada itu, setiap laman yang anda lawati itu dilitupi dengan iklan. Anda lihat banner, kupon, banner, tawaran, tawaran, teks, pop-up, pop-bawah, iklan video, harga terbaik, perbandingan, dan cukup banyak sebarang iklan yang boleh anda fikirkan.

Iklan yang di mana-mana. Ia melindungi skrin anda keseluruhan, berkelip dan menyekat kandungan laman. Tidak kira apa yang anda lakukan, mereka tidak pergi. Anda tidak boleh menutup mereka walaupun dengan butang “X”. Jika anda klik padanya, anda mendapatkan diarahkan ke halaman yang mencurigakan yang mungkin akan penuh dengan perisian berniat jahat dan anda boleh menjejaskan sistem anda lebih banyak dengan satu klik. Bayangkan apa aktiviti-aktiviti dalam talian anda bertukar menjadi. Mimpi ngeri yang sebenar. Anda tidak dapat mencari apa yang anda Cari kerana anda sentiasa terganggu.

Hijacker yang membuatkan anda Elakkan menggunakan PC anda sendiri. Tidak hanya secara online tetapi di luar talian serta. Prestasi keseluruhan komputer anda worsens dengan ketara. Ia jika dibandingkan dengan sepanjang masa. Ia mengalami kemalangan. Penyemak imbas anda membekukan sering. Walaupun sambungan Internet anda menjadi tidak stabil. Dan semua ini kerana dengan hijacker jahat. Kenapa bertolak ansur? Kenapa menyimpannya dalam sistem anda apabila ia membawa bersama apa-apa tetapi unpleasantries dan isu-isu. Jika anda mengalihnya keluar, segala-galanya akan kembali kepada normal. Berbuat demikian. Ikut panduan pemindahan kami di bawah dan Bersihkan PC anda selama-lamanya.

Bagaimana pula dengan hijacker Coin-have.com masukkan mesin anda? Adakah anda muat turun ia? Adakah anda luluskan dengan ansuran? Kita tidak berfikir begitu dan lagi, di sini, ianya. Perosak ditipu anda. Ia mungkin tiba diberkas untuk atur cara lain dan apabila anda memasang atur cara ini tanpa memberikan perhatian, anda mendapat hijacker sebagai bonus. Melontar berhati-hati untuk angin seperti itu adalah satu kesilapan besar. Memberi lebih perhatian. Jangan lewatkan cetakan halus. Baca dengan teliti apa yang anda bersetuju untuk. Terma-terma dan syarat-syarat yang penting. Jangan klik “Saya terima” tanpa mempunyai membacanya terlebih dahulu. Adakah wajar anda. Jangan membuat diri anda sasaran yang lebih mudah dengan menjadi cuai. Bahawa ‘s crooks apa berharap untuk.

Buang Coin-have.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Coin-have.com daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Coin-have.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *