Bagaimana untuk Buang CLICK-NOW-ON.ME (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan CLICK-NOW-ON.ME. Panduan CLICK-NOW-ON.ME penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Anda akan dijangkiti dengan hijacker pelayar. Bagaimana kita tahu? Hakikat bahawa anda sedang membaca artikel ini menunjukkan bahawa anda tidak dapat menghilangkan tapak CLICK-NOW-ON.ME. Adakah itu benar? Adakah Laman ini muncul setiap kali anda membuka salah satu daripada penyemak imbas anda? Jika ya, maka serangan itu ialah suatu fakta. Anda akan berhadapan dengan jangkitan yang hijacker yang harus dihapuskan dari PC anda secepat mungkin. Perampas adalah sangat menjengkelkan. Mereka juga adalah berbahaya, walaupun.

Jadi, tidak mengharapkan perosak ini dapat membantu anda dalam apa-apa jenis cara. Ia tidak akan menjadi. Ia tidak pernah bertujuan untuk. Sebaliknya. Masa yang lebih banyak parasit yang membelanjakan pada mesin anda, lebih banyak masalah dan menyebabkan sakit kepala. Melakukan yang terbaik untuk mengeluarkannya peluang pertama anda mendapatkan. Sebaik sahaja anda mula melihat halaman CLICK-NOW-ON.ME, menganggapnya sebagai tanda amaran, dan mengendahkan ia. Hijacker yang bersembunyi di suatu tempat dalam sistem anda. Cari dan mengintai lani dan menghapuskannya dengan serta-merta. Jika anda tidak, bersedialah untuk banyak masalah. Lambat laun perosak ini akan membebaskan diri dari kawalan dan kemudian masalah anda akan pergi dari buruk ke lebih teruk. Jangan biarkan yang berlaku. Ambil tindakan sekarang!

Hijacker yang tidak betul-betul apa namanya – ia hijacks penyemak imbas anda. Semua pelayar anda, supaya lebih jelas. Dari saat ia masuk, ia mula membuat perubahan dalam seting tanpa apa-apa kebenaran yang kamu. Ia menggantikan anda Laman web dan enjin carian belakang anda. Ia dilencongkan ke anda ke tapak-tapak rendang sepanjang masa. Ia injects pelbagai iklan pada setiap halaman yang anda cuba untuk melawat. Sudah tentu, apa-apa yang anda lihat kerana ancaman ini boleh dipercayai. Anda boleh dengan mudah menjangkiti komputer anda dengan perisian berniat jahat lebih banyak dengan satu klik pada pautan ad/ salah. Ini menjadikan web anda melayari amat sukar, biarlah bersama-sama sangat mengganggu. Tetapi ada sesuatu yang lebih teruk lagi daripada itu.

Bahkan jika anda mempunyai saraf keluli dan pencerobohan bercuti tidak akan mengganggu anda yang jauh, anda tidak boleh tahan dengan perosak ini mendedahkan anda kepada risiko keselamatan. Hijacker yang diprogramkan untuk mengintip anda dan memantau anda setiap langkah dalam talian. Ia menggunakan penyemak imbas anda sebagai peranti mengintip dan mengumpul semua maklumat yang sensitif mengenai anda yang boleh. Apabila difikirkan, ia mempunyai cukup data, ia menghantar ia. Kepada siapa? Untuk cybercriminals yang dicipta, sudah tentu. Mereka mendapat akses penuh kepada maklumat peribadi anda dan mereka boleh menggunakannya untuk apa-apa yang mereka lihat patut.

Crooks itu adalah orang-orang terakhir yang perlu menghisap jenis akses. Mereka akan menggunakan data anda bagi apa-apa tetapi tujuan jahat mereka. Persoalannya ialah Adakah kamu hendak duduk diam dan biarkan mereka, atau anda akan mengambil perkara-perkara yang ke tangan anda dan keluarkan dengan hijacker mencuri daripada sistem anda? Kami amat mengesyorkan anda melakukan kedua. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah dan menyingkirkan penceroboh ASAP. Yang lebih awal, lebih baik.

Bagaimana pula dengan hijacker masukkan mesin anda tidak dapat dikesan? Perosak ditipu anda. Ia tidak dapat tanpa kebenaran anda, jadi ia meminta untuknya. Walau bagaimanapun, ia meminta ia dengan cara yang sneakiest mungkin dengan bantuan deceiving helah seperti pakej perisian percuma, spam, iklan yang berniat jahat, pengemaskinian yang palsu, dan sebagainya. Ia Sembunyi di belakang mereka, berharap bahawa anda akan cukup cuai untuk tidak menyedarinya. Malangnya, biasanya, anda akan. Anda tidak memberi perhatian kepada apa yang anda membiarkan memasuki sistem anda dan akhirnya menjangkiti komputer anda sendiri. Menjadi lebih berwaspada dan berhati-hati. Adakah wajar anda. Baca apa anda bersetuju untuk terlebih dahulu. Jika anda tidak melindungi PC anda sendiri, tiada siapa yang lain akan.

Buang CLICK-NOW-ON.ME

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan CLICK-NOW-ON.ME dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *