Bagaimana untuk Buang Chrome-extension-downloader.club (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Browser hijackers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Chrome-extension-downloader.club. Panduan Chrome-extension-downloader.club penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika anda akan diarahkan ke halaman Chrome-extension-downloader.club sepanjang masa, maka ia adalah selamat untuk mengatakan bahawa anda mempunyai sambungan Chrome yang berniat jahat dipasang pada pelayar anda. Perluasan ini adalah dikategorikan sebagai hijacker pelayar kerana ini adalah tepat apa yang ia tidak kepada anda. Untuk pelayar anda, sebenarnya. Mereka semua mendapat jangkitan dan anda juga tidak boleh dipercayai satu untuk digunakan. Tidak perlu dikatakan, anda mesti bertindak pantas untuk memadam plugin ini. Ianya tidak berguna. Ianya tidak berguna. Dan ia tidak berbahaya. Ia adalah menyebabkan gangguan.

Sebaik sahaja anda mula melihat tapak Chrome-extension-downloader.club secara harian, menerima hakikat bahawa anda hosting parasit dan mula mencari jalan keluar. Lebih cepat anda mengambil langkah-langkah yang mencukupi, lebih baik. Mencari di mana perosak bersembunyi dan menghapuskannya dengan serta-merta. Jika anda tidak bersedia untuk pelbagai isu. Hijacker itu tidak akan berhenti. Sebaliknya. Ia akan menjadi lebih dan lebih mengganggu dengan setiap hari. Jangan duduk diam menunggu untuk membebaskan diri dari kawalan. Apabila ini berlaku, penghapusan akan menjadi lebih sukar. Bertindak sekarang! Inilah yang anda boleh mengambil tindakan.

Apakah akibat kehadiran hijacker di dalam sistem anda? Tidak baik, that’s for sure. Sebagai permulaan, menyemak imbas anda mengalami perubahan ketara dan bukannya untuk lebih baik. Anda tidak boleh membuat walaupun satu langkah dalam talian tunggal tanpa gangguan. Sebaik sahaja anda membuka pelayar anda, anda mendapat Arahkan semula ke tapak Chrome-extension-downloader.club atau yang lain hanya sebagai satu yang mencurigakan. Anda tidak mampu untuk melawat laman kegemaran anda lagi.

Anda pelayar perjuangan untuk memaparkan kandungan dengan betul. Jika anda entah bagaimana mengurus untuk memuatkan halaman yang anda benar-benar mahu, ia dilindungi dengan iklan. Ya, dengan hijacker juga menghasilkan iklan yang menyekat kandungan muka surat. Anda lihat banner, tawaran, kupon, tawaran, teks, pop-up, iklan video dan lain-lain dan sebagainya. Tambahan tab terbuka sepanjang masa. Teks bertukar menjadi Hiperpautan yang membawa kepada domain yang rendang. Memang mimpi ngeri.

Sambungan jahat dengan berkesan demolishes anda melayari web sebelum ini biasa dan menyeronokkan. Tetapi ada lagi. Anda juga sentiasa terdedah kepada risiko perisian berniat jahat. Iklan dan halaman yang anda dipaksa untuk lihat ini tidak disahkan. Kebanyakan mereka juga rosak dan menyampaikan perisian berniat jahat. Anda tidak mampu untuk memberitahu orang-orang yang selamat selain daripada orang-orang yang rosak dan jika anda klik pada salah, anda mendapat jangkitan dengan lebih banyak serangga perosak.

Adakah anda melihat bagaimana hijacker yang membuat anda Elakkan daripada menggunakan Mesin Wang anda sendiri? Tidak akan online adalah lebih selamat. Tetapi ini tidak boleh pergi selama-lamanya. Anda perlukan PC anda dan anda memerlukannya tanpa jangkitan. Mujurlah, kami menyediakan panduan terperinci mudah-untuk-mengikuti penyingkiran pada penghujung artikel ini yang boleh anda gunakan untuk membantu anda menghilangkan penceroboh ini. Tetapi bertindak pantas. Lagi perosak penginapan, lebih banyak masalah yang menyebabkan. Memotong dengan penginapan yang pendek sebagai mungkin dan segala-galanya akan kembali kepada normal.

Bagaimana untuk melindungi diri anda daripada jangkitan pada masa hadapan? Sambungan ini biasanya merebak melalui jahat kod JavaScript yang ditemui di laman-laman yang terjejas. Halaman ini membenarkan anda meninggalkan mereka kecuali anda bersetuju untuk memasang sambungan. Jika anda tidak, anda tidak boleh menutup halaman. Dalam situasi apa yang perlu anda lakukan adalah menggunakan Pengurus Tugas anda untuk menutup pelayar anda dan kemudian mulakan sesi baru. Tidak bersetuju untuk memasang sambungan yang anda ketahui apa-apa. Lebih sering daripada tidak, plugin tersebut adalah berbahaya dan tidak diingini. Tutup pelayar yang menggunakan Task Manager dan menjimatkan banyak masalah di masa hadapan.

Buang Chrome-extension-downloader.club

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Chrome-extension-downloader.club dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *