Bagaimana untuk Buang C7rd.Nuclearlytu.info (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Laman web C7rd.Nuclearlytu.info tidak harbinger masalah. Jika anda sentiasa mendapat diarahkan ke Laman ini, ia bermakna bahawa komputer anda telah dijangkiti oleh parasit daripada nasib keluarga. Tidak lama selepas ia menyerang, ia akan menjadikan perubahan tersebut ke pelayar anda, bahawa pengalaman dalam talian anda tidak akan sama. Anda sedang melayari akan mendapat terganggu tanpa henti dengan iklan-iklan yang menjengkelkan yang akan merangkumi setiap halaman yang anda lawati. Walaupun Laman web yang sebelum ini tidak memaparkan apa-apa iklan kini boleh swarmed dengan promosi.

Nasib yang Tujuannya adalah untuk mencipta pendapatan melalui Skim membayar per klik. Masalahnya ialah, iklan yang anda lihat tidak disahkan. Ianya bukan kerja parasit tersebut untuk memastikan bahawa kandungan ditaja membawa untuk mendapatkan sumber-sumber. Anda mungkin satu klik jauh dari kemungkinan serangan siber. Apatah lagi, jumlah iklan tidak lama lagi akan menjejaskan pelayar web anda, menyebabkan ia menjadi lembap dan lebih terdedah kepada kemalangan dan pembekuan pada setiap hari.

Ada sebab anda lihat C7rd.Nuclearlytu.info pelencongan dan pemberitahuan. Kewujudan mereka ini semua disebabkan oleh kehadiran parasit jahat nasib pada PC anda. Tetapi bagaimana pula pelayar anda dijangkiti betul-betul? Baik, kita benci untuk memberitahu anda ini, tetapi ia adalah kesalahan anda.

Hanya anda mempunyai kuasa untuk memberi akses parasit ini ke peranti anda. Crooks mengusahakan kecuaian pengguna dan kecuaian. Kerana kelemahan itu, mereka boleh dengan mudah menipu anda supaya memasang perisian berniat jahat tanpa anda menyedarinya. Ini sering berlaku melalui e-mel spam dan lampiran, fail-fail torrent, pakej perisian percuma, link yang meragukan dan iklan, serta palsu Kemaskini permohonan.

Beri perhatian kepada apa iklan yang anda klik. Jika promosi ini kelihatan terlalu baik adalah benar, ianya berkemungkinan bahawa pautan akan mengubah laluan anda ke laman web pihak ketiga yang mencurigakan. Selain itu, pastikan anda memasang di bawah custom/ cara persediaan jika ada, untuk memastikan tiada kandungan bonus mendapat secara automatik dipasang tanpa pengetahuan awda.

Nasib sering diremehkan oleh pengguna. Kebanyakan orang berfikir bahawa hanya kesan serangan adware adalah pelbagai iklan yang ditunjukkan di skrin mereka. Salah. Mempunyai nasib yang mengintai pada peranti anda boleh membawa segala macam masalah, sekiranya anda memutuskan untuk menyimpannya tanpa pengawasan untuk tempoh masa yang panjang. Anda akan mula perasan ketinggalan menjengkelkan, kelajuan internet yang perlahan, serta prestasi keseluruhan miskin pelayar. Tapi itu tidak semua.

Maklumat peribadi dan kewangan anda boleh mendapatkan dengan mudah terdedah disebabkan oleh kehadiran parasit nasib. Penggodam akan mengeksploitasi peluang ini untuk mencuri data ini berharga, jadi mereka boleh berkongsi dengan pihak ketiga lain dipersoalkan untuk keuntungan. Jika anda ingin mengembalikan kawalan ke atas penyemak imbas anda dan kembali kepada pengalaman yang biasa dan ad-percuma dalam talian, pilihan anda hanyalah adalah untuk menghapuskan makhluk perosak ini jahat dari PC anda. Yang lebih awal, lebih baik!

Buang C7rd.Nuclearlytu.info

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar C7rd.Nuclearlytu.info daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar C7rd.Nuclearlytu.info dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *