Bagaimana untuk Buang Bestadbid.com (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Jika halaman Bestadbid.com sentiasa muncul setiap kali anda membuka pelayar anda, anda perlu menjadi amaran yang tinggi. Kewujudan Laman ini menunjukkan bahawa di suatu tempat pada PC anda lurks parasit jahat nasib. Matlamatnya adalah untuk mencipta pendapatan melalui kaedah PPC (Pay Per klik). Untuk memastikan ia berjaya dalam misi ini, bukan sahaja ia akan mula menghasilkan iklan seberapa banyak yang mungkin, tetapi ia akan menyesuaikan menurut mangsa pelayar sejarah dan mencari keputusan. Dengan cara ini, iklan akan muncul menarik orang, yang membuat mereka lebih cenderung untuk klik.

Iklan berat serangan tidak dapat dielakkan akan membawa kepada ketinggalan dan kerap mengalami kemalangan, membuat anda melayari pengalaman neraka hidup. Nasib yang akan memastikan kerja anda dalam talian sentiasa diganggu oleh iklan yang menjengkelkan, yang juga akan pergi sejauh untuk berhenti seketika video yang anda sedang menonton.

Nasib paling biasa diedarkan melalui pakej perisian percuma, iklan yang boleh dipersoalkan, e-mel spam dan pautan, tetap dan mesej update palsu. Ia adalah penting untuk ambil perhatian bahawa nasib tidak seterusnya meranapkan dengan sendirinya. Anda semata-mata boleh membenarkan ia untuk menceroboh.

Selalunya, pengguna tanpa disedari memberi akses perisian tersebut ke komputer mereka. Ia akan mengambil masa hanya satu klik anda untuk memasang sebuah program yang berbahaya pada komputer anda tanpa disedari. Dalam kebanyakan kes, ini berlaku jika anda memilih untuk pemasangan yang cepat, dan bukannya adat satu. Kesilapan ini akan menyebabkan anda sangat kerana apa-apa perisian tambahan yang tidak dinyatakan sebelum ini akan dipasang secara automatik pada peranti anda tanpa amaran. Malware sering menyamar sebagai program bonus dan aplikasi tersebut, jadi jika ada apa-apa pepasangan pilihan, pastikan untuk membuang pilihan mereka.

Laman web bestadbid.com dan adware, secara umum, adalah untuk tidak boleh dipertikaikan lagi. Manakala iklan semata-mata tidak boleh melakukan mana-mana bahaya, ada jaminan di mana anda mungkin mendapatkan dihalakan semula, sebaik sahaja anda klik pada mereka. Anda tanpa disedari mungkin memasang perisian merbahaya pada PC anda, atau Buka satu backdoor hacker yang bertujuan untuk mencuri maklumat peribadi anda untuk kepentingan mereka sendiri. Satu-satunya cara untuk mendapatkan kehadiran dalam talian anda dan melindungi kedua-dua maklumat kewangan dan peribadi anda daripada jatuh di tangan yang salah adalah untuk membuang parasit nasib menjengkelkan ini daripada komputer anda.

Anda tidak perlu membuang masa! Lagi lama anda menangguhkan mengambil tindakan, lebih banyak kerosakan nasib yang akan dapat melakukan. Crooks bertekad untuk mengeksploitasikan apa-apa peluang yang diberikan untuk menjalankan rancangan jahat mereka. Bijak dan Jangan biarkan mereka menjejaskan privasi dan Keselamatan dalam talian anda.

Buang Bestadbid.com

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Bestadbid.com dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *