Bagaimana untuk Buang Backdoor.Kuyama Trojan | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Backdoor.Kuyama Trojan. Panduan Backdoor.Kuyama Trojan penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Backdoor.Kuyama adalah nth ahli keluarga kuda Trojan. Jika anda telah dijangkiti dengannya, anda adalah untuk masa yang buruk. Trojan dahsyat reputasi benar-benar berhak menerima. Mereka berasakan dianggap paling berbahaya jenis jangkitan siber. Itulah sebabnya apabila mereka mendengar perkataan “virus”, minda kebanyakan rakyat pergi terus ke Trojan. Serangga perosak adalah amat berbahaya dan ganas. Mereka diam-diam masukkan mesin anda dan kemudian mulakan merosakkan dari bayang-bayang. Anda mungkin tidak sedar bahawa anda telah dijangkiti. Jadi, beri perhatian pada mesin anda. Jika anda perhatikan bahawa sesuatu yang tidak aktif, anda lebih baik menyemak itu.

Sebaik sahaja anda sedar tentang Apakah jenis jangkitan yang anda hosting, anda akan dapat mengambil langkah-langkah yang cepat dan mencukupi terhadapnya. Jika ianya di Backdoor.Kuyama Trojan s, keadaan anda adalah lebih buruk. Anda mesti melakukan yang terbaik untuk menghapuskan penceroboh dengan serta-merta. Jika tidak, ia akan membuat kacau-bilau lengkap komputer anda. Masalahnya ialah bahawa Trojan itu salinan dirinya ke akar pemacu jadi sangat sukar untuk mengesan dan menghapuskannya. Jika anda tidak yakin kemampuan PC anda, menggunakan satu penyelesaian yang automatik. Muat turun program anti-malware untuk melakukan pembuangan kerja untuk anda.

Sebaik sahaja memasuki Trojan itu, segala-galanya pusing terbalik. Virus bermula kerunsingan dengan sistem anda dan membuat perubahan yang tidak diizinkan dalam seting anda. Ia tidak memerlukan keizinan anda untuk berbuat demikian. Ia kini mengawal mesin anda. Backdoor.Kuyama reedits daftaran sistem awda belakang anda juga. Ia menambah and/ atau entri menghilangkan dari itu, sekali gus menyebabkan sesetengah atur cara untuk jalankan buruk. Dalam kes lain, apl anda gagal bekerja sama sekali. Komputer, secara amnya, menjadi sangat perlahan dan mula underperform pada setiap hari. Anda mengalami kemalangan kerap sistem, reboots dan kerosakan. Mendapat apa-apa kerja yang dilakukan menjadi mustahil. Ada lagi, walaupun.

Trojan yang mempengaruhi aktiviti-aktiviti dalam talian anda terlalu. Ia hijacks penyemak imbas anda dan menyebabkan mereka mengarah anda ke halaman rendang sepanjang masa. Apabila anda berada dalam talian, anda diganggu oleh pelencongan dan iklan kelihatan mencurigakan tidak terkira banyaknya,. Melayari laman web bertukar menjadi mimpi ngeri. Tetapi ada lagi. Backdoor.Kuyama juga berfungsi sebagai sebuah backdoor kepada jangkitan lain. Kebanyakannya untuk ransomware. Ia menyahdayakan atur cara anti-virus dan sekali gus membuka pintu-pintu PC anda untuk ancaman lain. Anda sentiasa terdedah kepada risiko perisian berniat jahat. Sepanjang hari, setiap hari.

Tetapi seperti ini bukanlah spies Backdoor.Kuyama, buruk kepada kamu. Lagipun, inilah kuda Trojan kita bicarakan. Dari saat ia masuk, ia mula pemantauan anda setiap langkah dalam talian. Bukan itu sahaja, tetapi ia juga mengumpul semua sensitif dan peribadi maklumat mengenai anda yang ia boleh dapati. Sebaik sahaja ia memutuskan ia telah mengumpulkan data yang cukup, ia menghantarnya kepada penggodam di belakangnya. Kemudian, siapa yang tahu apa yang mereka akan menggunakan maklumat peribadi anda untuk. Ia tidak akan menjadi sesuatu yang baik, mempercayai kami. Jadi, Jangan biarkan ia pergi lemak itu. Sama ada menggunakan panduan pemindahan kami di bawah dan keluarkan Trojan itu atau mendapatkan apl anti-malware untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan. Mana-mana pilihan anda memilih, Akta fakta. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Bagaimana pula anda dijangkiti dengan Backdoor.Kuyama Trojan? Terdapat pelbagai senario yang mungkin tetapi kaedah yang paling biasa digunakan apabila ia datang kepada Trojan lampiran e-mel spam yang jahat dan rosak muka surat (dewasa muka surat). Jika anda menerima e-mel daripada seseorang yang anda sendiri tidak tahu, Teruskan dengan berhati-hati. Jangan tergesa-gesa membuka mesej-mesej dan memuat turun lampiran. Ia dengan mudah boleh menjadi virus dan jika anda klik Ia dibuka, ia akan masuk PC anda tanpa anda perasan.

Juga, menjauhkan diri dari laman-laman web yang tidak dikenal pasti dan akan lebih berhati-hati apa yang anda klik pada. Kadang-kadang salah satu klik adalah cukup untuk anda menjemput virus atas kapal. Lebih berwaspada. Berjaga-jaga memastikan anda selamat. Kecuaian yang membawa kepada jangkitan.

Buang Backdoor.Kuyama Trojan

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Backdoor.Kuyama Trojan dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *