Bagaimana untuk Buang Antivirus Pro 2017 (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Antivirus Pro 2017

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Antivirus Pro 2017. Panduan Antivirus Pro 2017 penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Antivirus Pro 2017 telah diklasifikasikan sebagai sebuah aplikasi penyangak berbahaya dimana objektif utamanya adalah untuk mendapat untung untuk pemaju yang. Malah, program ini bertindak sebagai alat keselamatan palsu yang bukan sahaja banjir monitor anda dengan iklan pop timbul yang sia-sia, tetapi juga cuba sedaya upaya untuk meyakinkan anda untuk PC anda yang penuh dengan ancaman berbahaya. Walau bagaimanapun, anda tidak harus percaya Antivirus Pro 2017 begitu mudah. Jika tidak, sekuriti sistem anda mungkin benar-benar diletakkan dalam bahaya.

Sebaik sahaja Antivirus Pro 2017 menjangkit komputer anda, ia mula menjalankan imbasan harian sistem, tidak kira jika anda telah meluluskan mereka atau tidak. Sudah tentu, keputusan imbasan harian ini adalah benar-benar palsu, jadi anda tidak perlu percaya mereka. Ini ialah kerana keputusan adalah direka khusus untuk menyebabkan huru-hara dan menipu anda. Walau bagaimanapun, setelah diingat fakta bahawa hanya ancaman pada sistem anda iaitu Antivirus Pro 2017, anda pasti harus tidak mempercayai keputusan yang dipaparkan.

Antivirus Pro 2017 menggunakan pelbagai kaedah untuk menjangkiti Mesin Maya anda. Salah satu daripada bersembunyi di belakang palsu flash plug-in atau pautan Kemaskini Java yang datang dari pihak ketiga Laman web perkongsian fail. Selain itu, Antivirus Pro 2017 mungkin juga akan dikeluarkan dengan Trojan, atau ia mungkin bahawa PC anda sudah mempunyai telah dijangkiti dengan beberapa program berniat jahat sebelum Antivirus Pro 2017 infiltrating ia. Walaupun tidak kira apa kes, penyangak permohonan adalah sangat ekspresif apabila mereka memasuki sistem ini, maka anda akan segera memahami bahawa anda telah dijangkiti oleh Antivirus Pro 2017.

Antivirus Pro 2017 dibentangkan sebagai sebuah aplikasi perisian pengintip yang dipercayai untuk meyakinkan anda bahawa PC anda telah dijangkiti oleh perisian berniat jahat. Seperti telah disebutkan di atas, setelah penyangak memasuki sistem ini, ia akan melakukan imbasan sistem penuh yang akan “mencari” berbilang jangkitan, seperti Trojan, laluan stealers, cacing, dan sebagainya

Remove Antivirus Pro 2017
The Antivirus Pro 2017 Virus

perlu diingat bahawa imbasan sistem ini dan Mesej keselamatan yang disediakan oleh Antivirus Pro 2017 adalah palsu. Walau bagaimanapun, program antivirus rekaan cuba yang terbaik untuk meyakinkan anda bahawa sistem anda serius dijangkiti oleh perisian berniat jahat yang menafikan akses kepada program-program executable yang paling biasa dan juga kepada pelayar web anda.

Seperti telah disebutkan, tujuan utama Antivirus Pro 2017 adalah untuk membuat wang mudah bagi para pencipta. Sebab itu, anda tidak harus mendedahkan sebarang maklumat yang sensitif kepada apl penyangak, kerana pihak ketiga belakangnya boleh mendapatkan kewangan anda dan mencuri wang anda.

Ambil perhatian bahawa untuk meningkatkan peluang untuk menipu anda, Antivirus Pro 2017 menghabiskan masa memantau aktiviti pelayaran anda. Setelah nasib dalam rekod-rekod data cukup tentang anda, ia mula memaparkan iklan-iklan yang disesuaikan menurut kepentingan peribadi anda. Dengan cara ini, kemungkinan untuk anda untuk membuka advert komersial yang meningkat dengan ketara, jadi adalah keuntungan bagi pihak ketiga.

Selain itu, anda harus tidak panik dalam kes Antivirus Pro 2017 blok akses kepada pelayar Internet anda. Ada cara untuk mengalih keluar Pertahanan permohonan dengan mengikuti arahan dibawah syarat penyingkiran tersebut. Namun, penghapusan secara manual tidak disyorkan untuk pengguna komputer biasa, kerana ia boleh menjurus kepada kegagalan sistem. Sebab itu, memasang alat antimalware dipercayai adalah pilihan terbaik untuk mengeluarkan permohonan penyangak dari sistem.

Dalam kes bahawa sesi Pelayaran anda telah dilencongkan ke laman-laman web yang tidak boleh dipercayai dan tidak selamat, fail terjejas dan virus-virus komputer boleh berjaya menembusi ke dalam PC anda. Akibatnya, jangkitan mungkin kini tersembunyi dalam sistem dan mereka boleh membuat ia mungkin untuk penjenayah siber untuk mendapat capaian ke komputer anda dan mencuri maklumat peribadi dan kewangan anda. Jika ini adalah begitu, satu-satunya cara untuk mengalih keluar sebarang ancaman dan virus sepenuhnya dan melindungi maklumat anda daripada dicuri adalah dengan menggunakan program automatik Keselamatan. Dengan itu, jangkitan tersembunyi boleh dikesan dan dihapuskan. Langkah seterusnya yang diperlukan untuk melindungi sistem awda berjaya dari serangan hacker dijangka jadualkan imbasan biasa komputer anda dengan perisian antivirus.

Buang Antivirus Pro 2017

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Antivirus Pro 2017 daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan Rbersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Antivirus Pro 2017 dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *