Bagaimana untuk Buang Alpha Shoppers (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware
Remove Alpha Shoppers

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Alpha Shoppers. Panduan Alpha Shoppers penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Pembohongan Alpha Shoppers permohonan ke muka anda. Ia berpura-pura menjadi atur cara berguna yang meningkatkan pengalaman dalam talian anda dengan membantu anda menjimatkan wang apabila membeli-belah dalam talian. Ini akan menjadi besar jika ia adalah benar. Yang ia tidak. Alpha Shoppers adalah sebenarnya program adware dan ia tidak pernah bertujuan untuk memberi manfaat kepada anda dalam apa jua cara. Malah, ia digunakan untuk menjanakan pendapatan pay per klik untuk sesiapa yang sanggup membayar. Masalahnya ialah bahawa aplikasi tidak mengesahkan apa yang dinaikkan pangkat melalui perkhidmatannya. Atau Adakah ia mengesahkan penggunanya. Sesiapa sahaja boleh menggunakannya.

Penggodam dan orang yang mempunyai niat jahat yang disertakan. Mereka mengambil kesempatan daripada program ini dan menggunakannya untuk menyebarkan jangkitan dalam talian serta untuk mendapat keuntungan tanpa tenaga. Apa yang perlu anda lakukan dengan serta-merta adalah menghapuskannya. Tiada apa yang menarik yang akan datang daripada mempunyai Alpha Shoppers atas kapal. Sebaliknya. Nasib yang akan menjadikan pengalaman dalam talian anda menjadi mimpi ngeri. Anda akan benci pengalaman. Selain daripada itu, anda akan sentiasa terdedah kepada perisian berniat jahat. Bertindak pantas terhadap ancaman. Dengan menyingkirkan itu, anda akan melakukan diri anda satu kebaikan yang besar. Jadi, tidak berlengah-lengah. Lebih cepat anda menangani perosak, lebih baik.

Seperti yang kita berkata, nasib yang bertujuan untuk menjana pendapatan pay per klik. Untuk berbuat demikian, ia bombards anda dengan iklan tanpa henti. Anda terpaksa melihat iklan yang tidak terkira apabila anda membuka salah satu daripada penyemak imbas anda. Ya, mereka yang akan semua terjejas. Alpha Shoppers appends plugin sial yang sempurna sesuai dengan mana-mana pelayar yang anda boleh gunakan, termasuk tiga yang paling popular, iaitu Chrome, Mozilla dan Microsoft Edge. Dari saat ini, setiap laman yang dilayari itu dilitupi dengan semua jenis iklan. Kupon, banner, dalam teks, tawaran, tawaran, perbandingan, video iklan, iklan pop timbul, dan sebagainya dan lain-lain yang meliputi keseluruhan skrin anda dan jam kandungan halaman-halaman.

Remove Alpha Shoppers
The Alpha Shoppers Virus

Jangan klik apa-apa yang anda lihat. Kebanyakan iklan ini akan rosak dan mereka menyampaikan perisian berniat jahat. Atau, mereka membawa kepada laman-laman yang penuh dengan perisian berniat jahat. Walau apa pun, salah satu klik dan anda memuat turun lebih banyak jangkitan pada mesin anda sudah dijangkiti dan underperforming. Elakkan semua iklan, walaupun mereka kelihatan menarik dan berguna. Jika mereka berbuat demikian, ia adalah hanya kerana nasib itu mahu mereka jadi anda akan terdorong untuk klik.

Bagaimana ia tidak tahu apa yang anda suka, walaupun? Ia spies anda, mengumpul maklumat dan kemudian menggunakannya untuk memaparkan iklan yang akan mencetuskan minat anda. Tidak jatuh ke dalam perangkap yang. Menjadi penaja bagi crooks. Dengan setiap klik anda, anda mengisi poket mereka. Melakukan apa yang betul dan menghapuskan ASAP Alpha Shoppers. Sebaik sahaja anda lakukan, harga akan kembali kepada normal. Gunakan panduan pemindahan kami di bawah untuk membantu anda menangani perosak secara manual.

Bagaimana pula anda dijangkiti dengan Alpha Shoppers? Biasanya, nasib akan bergerak di web melalui pakej perisian percuma. Ia disambung dengan program percuma di web dan apabila anda memuat turun dan memasang atur cara ini tanpa memberikan perhatian yang cukup, anda akan mendapat nasib sebagai bonus. Apabila anda memasang sesuatu, memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan dan bukannya orang-orang yang segera Standard/. Mereka membolehkan anda untuk melihat semua program di samping itu bersambung iaitu kira-kira untuk memasuki Mesin anda belum.

Selain itu, anda boleh buang mereka, satu pilihan yang anda tidak mempunyai di bawah seting asas. Padam Semua tambahan yang mereka biasanya berniat jahat. Jika anda memerlukan mereka, anda akan memuat turun mereka sendiri sekarang. Penggodam bergantung tergesa-gesa anda untuk berjaya dalam menjangkiti anda. Jangan biarkan mereka. Jangan menjadi malas dan membaca terma dan syarat serta. Memastikan PC anda tanpa jangkitan memerlukan perhatian dan pemerhatian. Terdapat tiada jalan lain.

Buang Alpha Shoppers

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda ikut untuk mengalih keluarkannya secara kekal daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taip msconfigdan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Alpha Shoppers dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *