Bagaimana untuk Buang Adware.Elex.Shhkrst (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Adware.Elex.Shhkrst. Panduan Adware.Elex.Shhkrst penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Adware.Elex.Shhkrst ialah varian terbaru daripada Adware.Elex yang sudah terkenal. Jika anda memilikinya atas kapal, bersedialah untuk banyak masalah. Jika anda telah diuruskan perosak sebelum, anda tahu persis bagaimana menjengkelkan dan tidak diingini itu. Jika anda belum, anda adalah untuk mengejutkan. Nasib parasit adalah tekanan yang sebenar. Mereka membawa bersama apa-apa tetapi sakit kepala dan unpleasantries. Adware.Elex.Shhkrst adalah tidak berbeza. Ia mempamerkan sifat-sifat jahat yang banyak dan jika anda tidak mengambil langkah segera, anda akan pengalaman masing-masing dan setiap salah seorang daripada mereka. Itulah sebabnya mengapa ia adalah penting bahawa anda bertindak secepat yang anda boleh terhadapnya.

Sebaik sahaja anda menyedari Mesin anda menghoskan perosak ini, mula mencari tempat bersembunyi dan keluarkannya atas penemuan. Jika anda tidak, nasib yang akhirnya akan mendapat luar kawalan dan juga boleh menyebabkan anda beberapa kerosakan yang tidak boleh. Menyelamatkan diri Tan isu-isu dan menghalangnya daripada berjaya. Adware.Elex.Shhkrst telah tiada tempat dalam sistem anda. Ia tidak akan berguna kepada anda dalam apa jua cara. Ianya hanya memberi manfaat kepada orang-orang yang menciptanya dan hantarkan pada pengguna. Jangan membazirkan masa anda. Procrastination akan membawa kepada penyesalan.

Adware.Elex.Shhkrst adalah satu program pengiklanan. Ini bermakna bahawa ia menjana banyak iklan. Semua orang yang sanggup membayar boleh menggunakan perkhidmatannya untuk mempromosikan. Masalahnya ialah nasib yang mengesahkan kedua-duanya penggunanya tidak apa yang dinaikkan pangkat melalui perkhidmatannya. Ini memberikan crooks peluang yang cukup baik untuk mengambil kesempatan daripada situasi dan menggunakan Adware.Elex.Shhkrst untuk keuntungan membayar per klik perolehan dan penyebaran kandungan berbahaya dalam talian. Tak disangkal lagi, itulah apa yang mereka lakukan. Itulah sebabnya mengapa anda tidak boleh mempercayai apa-apa yang anda akan melihat di skrin anda. Bukan muka anda mendapatkan diarahkan, bukan iklan anda akan dibanjiri dengan, apa-apa. Sudah tentu, mungkin ada beberapa iklan yang selamat serta tetapi anda tidak memberitahu mereka selain daripada orang-orang yang terjejas kecuali anda klik. Dan jika anda klik pada advert yang salah, anda membantu hacker yang membuat wang dan risiko keadaan anda pada masa yang sama menjadi lebih buruk.

Kadang-kadang satu klik adalah mesin yang lebih daripada cukup untuk anda menjemput lebih banyak malware pada anda sudah dijangkiti. Dan masa depan, anda mungkin mempunyai nasib malang untuk memuat turun satu ancaman yang lebih serius. Seperti yang ransomware atau kuda Trojan, sebagai contoh. Jangan klik apa-apa yang anda lihat di skrin anda. Selagi mayat Adware.Elex.Shhkrst atas kapal, melayari laman web yang tidak selamat. Namun, anda tidak boleh mengelak daripada menggunakan PC anda untuk tempoh yang lama. Lambat laun anda akan klik pada sesuatu dan kemudian, perkara-perkara yang akan mendapat tahi. Di sisi lain, iklan tersebut tidak akan hilang dengan sendirinya. Dalam usaha mereka untuk pergi, anda mesti membuang nasib yang sama sekali. Nasib baik, kami boleh membantu anda dengan tugas itu. Di akhir artikel ini, anda akan menemui panduan pemindahan. Mengikutinya dan menghilangkan penceroboh jahat sekali dan untuk semua. Ingat, tindakan segera anda adalah sangat penting.

Bagaimana pula anda dijangkiti dengan Adware.Elex.Shhkrst? Senario Tempahan munasabah adalah bahawa nasib yang telah diikat dengan atur cara lain dan anda diluluskan dengan Ansuran tanpa mengetahui apa yang anda telah memberikan lampu hijau kepada. Untuk mengelakkan itu dari berlaku lagi, sentiasa memilih seting tersuai yang apabila anda memuat turun perisian. Mereka membolehkan anda untuk melihat semua aplikasi tambahan disertakan dalam ikatan serta membuang pilihan mereka sebelum menamatkan pemasangan. Kami amat mengesyorkan bahawa anda berbuat demikian. Aplikasi “bonus” tersebut adalah biasanya berniat jahat dan tidak akan dibenarkan masuk. Walau bagaimanapun, jika anda memilih untuk tetapan Standard mereka dipasang secara automatik. tak. Pilih keselamatan daripada kelajuan dan melindungi komputer anda.

Buang Adware.Elex.Shhkrst

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Adware.Elex.Shhkrst daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Adware.Elex.Shhkrst dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *