Bagaimana untuk Buang Adware.Elex.Shhkrst (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Adware.Elex.Shhkrst. Panduan Adware.Elex.Shhkrst penyingkiran ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Seperti namanya, Adware.Elex.Shhkrst kepunyaan keluarga nasib jangkitan. Jika anda telah dijangkiti dengannya dan tidak dapat menghilangkan dengan diam-diam, artikel ini adalah sesuai untuk anda. Kami menyediakan semua maklumat yang anda perlu tahu mengenai jenis parasit ini dan kami ada jawapannya untuk segala pertanyaan anda tentang perosak ini cara operasi. Anda akan memahami bagaimana ia berjaya membuat mesin anda tanpa anda perasan, apa yang ada dapat melakukan belakang anda, apakah kesan daripada tindakan, bagaimana untuk melindungi diri sendiri lebih baik di masa akan datang dan, pasti akhir sekali, bagaimana untuk membuang penceroboh sekali anda sedar ianya atas kapal.

Sebagai permulaan, tahu bahawa ia adalah penting untuk mengambil tindakan segera terhadap jangkitan kerana lebih banyak masa ia membelanjakan dalam sistem anda, lebih banyak masalah menyebabkan. Itulah sebabnya mengapa sebaik sahaja anda perasan dengan kehadirannya, mula mencari tempat yang ia bersembunyi dan mengeluarkannya apabila ditemui. Lebih cepat ianya hilang, lebih baik bagi kamu dan sistem anda kesejahteraan hidup. Mengabaikan nasib ini menimbulkan risiko. Bertindak sekarang! Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Sekali Adware.Elex.Shhkrst memasuki, perubahan pengalaman anda menyemak imbas dengan ketara dan bukannya untuk lebih baik. Anda juga mungkin terlupa tentang melayari laman web seperti biasa dan terharu. Nasib yang bertukar aktiviti-aktiviti dalam talian anda menjadi mimpi ngeri. Itu merosakkan mereka sepenuhnya. Setiap kali anda berada dalam talian, anda akan mengalami gangguan. Sesi Pelayaran anda sentiasa diganggu oleh perosak. Anda akan dipaksa untuk melawat pelbagai tapak kelihatan mencurigakan sepanjang masa kerana jangkitan yang dilencongkan ke anda di setiap sudut. Ini, sudah tentu, menyebabkan anda tidak mampu untuk mencari apa yang anda lookign bagi atau lawati halaman kegemaran anda. Di samping itu, anda akan menjadi lemas di laut yang tidak terkira banyaknya, iklan pop timbul tidak-akan-jauhnya, merengsa.

Iklan melindungi skrin anda seluruh 24/ 7, berkelip dan mendorong anda untuk klik pada iklan. Jika anda lakukan, penggodam dibayar. Ini dipanggil mekanisme membayar per klik. Dan tidak ada cara anda menguruskan untuk mengelakkan semua iklan berjaya. Mereka menjadi lebih dan lebih setiap hari dan juga mendapat lebih agresif. Kadang-kadang iklan walaupun kelihatan betul-betul di bawah kursor tetikus anda. Bahkan jika anda berjaya menjauhkan diri daripada mereka pada awal, lambat laun anda akan klik. Maka, selain daripada membantu hacker mendapatkan wang, anda boleh memasang lebih banyak jangkitan pada mesin anda telah dikompromi.

Iklan adalah tidak selamat. Jika anda klik pada salah, thats it. Anda mendapat jangkitan. Dan seperti yang kita katakan, mengelakkan penyelesaian sangat sementara. Satu-satunya cara untuk menyingkirkan iklan selama-lamanya adalah untuk menyingkirkan sumber mereka. Nasib di keluarkan dan segala-galanya akan kembali kepada normal. Akan ada lagi pelencongan, tiada iklan yang lebih banyak, tiada sistem kemalangan dan kelajuan perlahan. Anda akan dapat menggunakan PC anda biasanya lagi. Gunakan panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini dan membersihkan komputer anda sekali dan untuk semua.

Bagaimana pula Adware.Elex.Shhkrst mendapat? Hakikatnya bahawa jangkitan seperti Adware.Elex.Shhkrst tidak dapat memasuki sistem anda tanpa kebenaran anda. Jika anda berkata “tidak”, ia adalah “tidak”. Tetapi untuk mendapat jawapan, nasib yang telah meminta kelulusan. Dan ia tidak tetapi dalam cara yang sneakiest. Ia pada dasarnya helah anda ke dalam memberikan kebenaran seperti yang anda tidak tahu apa yang anda telah memberikan kebenaran untuk. Menyembunyikan parasit di sebalik mesej e-mel, perisian percuma, kemas kini palsu, rosak links/ pages/ iklan mesej media sosial yang berniat jahat, dan sebagainya. Ia dupes anda tapi hanya kerana anda cuai. Tiada teknik-teknik yang disebutkan di atas adalah cukup baik untuk bekerja sendiri. Semua perlu kecuaian anda. Jangan grand itu. Berhati-hati dan melindungi PC anda.

Buang Adware.Elex.Shhkrst

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tahu bagaimana untuk melakukan ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Sila ikuti langkah-langkah yang tepat untuk mengalih keluar Adware.Elex.Shhkrst daripada pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Adware.Elex.Shhkrst dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *