Bagaimana untuk Buang 1MN7A7QqQaAVoxV4zdjdrnEHXmjhzcQ4Bq Darknet Email Trojan Scam | Dikemaskini

Trojans

Jika anda telah menerima e-mel berikut, ia bermakna bahawa anda telah jatuh mangsa kepada penipuan emel yang berbahaya.

“hello. Nama samaran saya di darknet adalah xxxxx. Saya akan mula dengan mengatakan bahawa saya digodam peti mel ini lebih daripada enam bulan yang lalu, melaluinya saya dijangkiti sistem operasi anda dengan virus (trojan) dicipta oleh saya dan telah memantau anda untuk masa yang lama. Saya mempunyai akses kepada semua akaun anda, rangkaian sosial, e-mel, Sejarah semakan imbas. Sehubungan dengan itu, aku punya data semua kenalan anda, fail-fail dari komputer anda, gambar-gambar dan video. Saya berfikir bahawa anda tidak mahu semua kenalan anda untuk mendapatkan gambar ini, betul? Jika anda berpendapat sama, maka saya fikir bahawa $500 ialah harga cukup adil untuk memusnahkan kotoran saya dicipta. Hantar amaun di atas dompet bitcoin saya: 1MN7A7QqQaAVoxV4zdjdrnEHXmjhzcQ4Bq. Sebaik sahaja amaun di atas diterima, saya menjamin bahawa data yang akan dihapuskan, saya tidak memerlukannya. Sejak membaca surat ini anda mempunyai 48 jam! Selepas anda membaca mesej ini, saya akan menerima automatik pemberitahuan bahawa anda telah melihat Surat itu.”

Seperti yang anda lihat, e-mel ini bertujuan untuk menakut-nakutkan anda dan tergesa-gesa ke dalam tindakan yang tidak perlu. Ia adalah sangat penting untuk tidak mempercayai apa yang penghantar berkata! Penulis e-mel ini mendakwa bahawa kuda Trojan berbahaya telah dijangkiti sistem komputer anda, dan kini setiap aktiviti anda sedang dipantau. Mereka mengancam untuk berkongsi apa sahaja maklumat yang mereka telah berkumpul anda dan memusnahkan privasi anda. Tidak jatuh ke dalam perangkap jahat ini!

Penjenayah siber berjanji untuk menghapuskan data ini dicuri, sebagai pertukaran untuk bayaran kewangan. Anda tidak boleh mempercayai kata penjenayah. Sebaliknya, anda perlu memadam mesej ini dengan serta-merta. Tetapi, yang masih tidak bermakna bahawa anda di jelas. Bagaimana pula crooks yang berjaya mencuri alamat e-mel anda? E-mel penipuan ini boleh menjadi tanda bahawa di suatu tempat pada komputer anda, parasit jahat lurks yang mengumpul maklumat peribadi anda dan menjualnya kepada pihak ketiga untuk keuntungan. Lebih lama anda kelewatan penyingkiran perosak berbahaya ini, lebih banyak peluang yang anda berikan crooks untuk melaksanakan misi mereka.

Kami telah menubuhkan bahawa jika anda menerima e-mel Darknet 1MN7A7QqQaAVoxV4zdjdrnEHXmjhzcQ4Bq ia tidak bermakna bahawa komputer telah digodam oleh virus kuda Trojan. Walau bagaimanapun, maklumat peribadi anda mungkin didedahkan hacker untuk penggunaan seperti yang mereka lihat patut. Dalam situasi ini sebagai contoh, e-mel anda telah jatuh ke tangan crooks, dan mereka cuba untuk membuat anda membayar tebusan, untuk menjaga privasi anda tidak terjejas. Anda mungkin mempunyai tanpa disedari membiarkan parasit menyelinap pada peranti anda. Ini biasanya berlaku melalui pakej perisian, tetap, e-mel spam, pautan meragukan dan iklan, serta palsu Kemaskini permohonan.

Penggodam bergantung kepada kecuaian dan naif anda. Mereka akan mengambil kesempatan daripada hastiness dan kecuaian, anda untuk membuatkan anda jatuh ke dalam perangkap mereka. Sentiasa memberi perhatian kepada cetakan halus, dan berfikir dua kali sebelum klik pada apa-apa. Amatlah digalakkan memasangnya di bawah cara persediaan adat, supaya mana-mana perisian berniat jahat yang tersembunyi menyamar sebagai program bonus atau permohonan menjadi kelihatan untuk membolehkan ia padam dan tidak daripada mendapat capaian ke komputer anda.

Bahkan jika anda mengabaikan 1MN7A7QqQaAVoxV4zdjdrnEHXmjhzcQ4Bq Darknet e-mel, akan ancaman lain pasti timbul. Itulah sebabnya mengapa ia adalah penting untuk menghapuskan sumber e-mel palsu ini, sebelum ianya terlambat. Parasit ini yang bersembunyi di suatu tempat pada komputer anda boleh swarm skrin anda dengan rendang kandungan dalam bentuk iklan tidak boleh dipercayai, serta mengubah laluan anda ke halaman yang tidak dikenal pasti. Ia akan mengambil masa hanya satu klik anda secara tidak sengaja memasang perisian pada komputer anda. Anda juga mungkin mendapatkan peranti yang dijangkiti kuda Trojan! Hanya kali ini, ia boleh menjadi sebenar.

Mengambil e-mel sebagai amaran kerana ianya! Selepas anda menghapuskan mesej penipuan ini, anda perlu mencari di mana perosak jahat yang menyebabkan anda kesusahan, dan menghilangkan darinya, sebelum terlambat dan ianya mampu untuk berbuat kerosakan sebenar kepada PC anda! Jika anda tidak pasti bagaimana untuk berbuat demikian, kami boleh membantu anda dalam tugas ini. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah ikut arahan terperinci kami di bawah.

Buang 1MN7A7QqQaAVoxV4zdjdrnEHXmjhzcQ4Bq Darknet Email Trojan Scam

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar 1MN7A7QqQaAVoxV4zdjdrnEHXmjhzcQ4Bq Darknet Email Trojan Scam dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *