Alih Keluar Worker.exe Virus | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Worker.exe. Panduan Worker.exe penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Jika proses Worker.exe sedang berjalan pada komputer anda, anda berada dalam kesulitan. PC anda terdapat jangkitan kuda Trojan. Seperti yang anda mungkin tahu, Trojan adalah paling buruk dan paling berbahaya jenis parasit siber. Mereka boleh lakukan praktikal apa-apa pemaju mereka memerlukan mereka. Itulah sebabnya mengapa ia akan jadi berbahaya. Worker.exe adalah tidak terkecuali sama ada. Sebaik sahaja anda menyedarinya, mengambil tindakan serta-merta. Jika anda tidak, anda akan menyesalinya cepat daripada nanti.

Jangan lupa Trojan dahsyat reputasi yang setimpal. Jangan tunggu cukup lama untuk mengalami kesan-kesan mengerikan kehadiran virus ini. Mencari di mana ia menyembunyikan dan keluarkan ia dengan serta-merta. Seperti Trojan itu sendiri, penghapusan adalah hanya sebagai sulit dan rumit. Jika anda tidak berfikir kemahiran PC anda yang cukup baik untuk mengalih keluar perosak secara manual, anda boleh selalu menggunakan aplikasi anti-malware baik untuk melakukan kerja untuk anda. Anda mempunyai pilihan tetapi anda tidak mempunyai banyak masa. Dengan Trojan atas kapal, keadaan anda adalah menjadi lebih buruk dengan minit. Pilih kaedah pemindahan anda dan bertindak terhadap Worker.exe. Lebih cepat ianya hilang, lebih baik. Jika anda berlengah-lengah, keputusan akan berlawanan. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Seperti yang kami katakan, Trojan boleh diprogramkan untuk melakukan apa-apa. Jangkitan ini tertentu adalah pelombong duit syiling. Hacker menggunakannya untuk “menggali” Mata Wang cyber. Mari kita jelaskan bagaimana skim itu berfungsi betul-betul. Crooks yang menggunakan recourses PC anda. Mereka mencuri mereka, sebenarnya. PC anda menjalankan perkhidmatan perakaunan untuk duit syiling yang serer dan mendapat ganjaran dengan syiling, yang dengan cara yang, agak mahal. Itulah sebabnya cybercriminals mahu mereka. Walau bagaimanapun, keadaan Mesin anda menerima adalah tidak untuk anda. Semua syiling dipindahkan terus ke wallet hacker. Anda memainkan peranan broker dan juga membayar untuk sumber. Apa yang kita maksudkan? Well, duit syiling yang menggali proses adalah hanya menguntungkan jika anda tidak menggunakan Mesin Wang anda sendiri. Ia memerlukan banyak tenaga sumber CPU dan GPU, kuat sambungan Internet, dan sebagainya. Seperti yang dapat anda bayangkan, inilah juga agak mahal. Proses boleh double atau triple pun bil elektrik anda.

Selain itu, komputer digunakan pada had dan ia menghasilkan banyak haba. Jika sistem penyejukan anda tidak cukup berkuasa, perkakasan anda boleh mendapatkan hancur. Inilah sebabnya crooks yang menggunakan mesin anda. Jika tidak, “perniagaan” ini tidak akan menguntungkan seperti. Mereka membuat wang atas perbelanjaan anda. Anda membayar segala-galanya, mereka mendapat syiling dan, atas itu, PC anda underperforms atau, apakah lebih teruk lagi, rehat ke bawah sepenuhnya. Menghilangkan ASAP Worker.exe. Sekarang, ia pelombong syiling tetapi ini boleh berubah. Trojan itu tidak kemahuan crooks itu. Mereka boleh membuat keputusan yang mereka mahu untuk mengintip anda seterusnya dan mencuri semua kelayakan anda. Jangan biarkan yang berlaku. Menghapuskan parasit tersebut dengan serta-merta dan mendapat kesyukuran diri anda pada masa hadapan.

Bagaimana pula Worker.exe masukkan komputer anda? Anehnya, apabila ia datang kepada Trojan, penggodam masih bergantung pada lama tetapi teknik e-mel spam emas. Ini adalah kerana pengguna masih membuka mesej-mesej daripada penghantar yang tidak diketahui dan muat turun lampiran mereka tanpa mengganggu untuk mengesahkan mereka terlebih dahulu. Sudah tentu, mesej ini tidak datang dengan subjek “bahaya Trojan”. Penggodam menyamar mereka kelihatan sah. Mereka menggunakan nama dan logo syarikat-syarikat yang terkenal, yang dipercayai, Bank-Bank, pejabat pos, dan lain-lain. Jangan biarkan diri anda akan ditipu. Sentiasa berfikir dua kali dan beri perhatian. Jangan membuat diri anda sasaran yang lebih mudah dengan menjadi cuai. Pilih tanaman sebagai ganti. Ia memastikan anda selamat. Kecuaian yang membawa kepada jangkitan.

Penyingkiran Worker.exe

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Worker.exe dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *