Alih Keluar WindowsRecoveryCleaner Virus | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan WindowsRecoveryCleaner. Panduan WindowsRecoveryCleaner penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Malangnya bagi pengguna luar sana, bukan tiap-tiap permohonan yang anda lihat di stor aplikasi adalah sah dan boleh dipercayai. WindowsRecoveryCleaner adalah contoh yang baik. Anda boleh melihat ia diiklankan sebagai alat utiliti yang berjanji untuk membantu anda membersihkan fail sampah. Hakikatnya, ia adalah benar-benar sia-sia. Pakar IT mengkategorikan permohonan ini sebagai virus kuda Trojan. Aplikasi ini terkenal kerana keupayaannya untuk mengeksploitasi sumber-sumber komputer. Ia dengan mudah boleh merebak sekitar operasi keseluruhan sistem. Bukan itu sahaja, tetapi ia boleh melakukan perubahan untuk pendaftaran, serta merosakkan fail sistem yang penting.

Apabila virus ini menubuhkan sendiri, masalah sebenar yang berlaku. Trojan WindowsRecoveryCleaner itu bertukar komputer menjadi sebuah mesin perlombongan cryptocoin. Ini adalah mungkin kerana virus mempunyai cara untuk memaksa PC anda ke dalam menjalankan pelbagai perkhidmatan, untuk memastikan proses perlombongan yang berlaku. Ia akan menumpukan seluruh kuasa CPU dan GPU semata-mata untuk Tujuannya yang jahat. Tindakan tersebut akan tidak lama lagi membuktikan sangat merosakkan seluruh sistem anda. Anda tidak mahu menyimpan ini kuda Trojan pada komputer anda untuk tempoh yang lama. Anda perlu segera membuat penghapusan sebaik sahaja anda mengesan kehadirannya yang ganas.

Kaedah paling biasa kuda Trojan pengagihan akan diikat permintaan Kemaskini perisian dan palsu. Pemaju sering pakej perisian dan menawarkan kepada mereka secara percuma. Masalahnya ialah, mereka pakej aplikasi dan program-program bersama-sama dengan malware, bahawa pengguna akan tidak menyedari kerana ia tidak dinyatakan dengan betul. Apa yang berlaku ialah pengguna yang terlalu cepat untuk mendapatkan melalui proses pemasangan dan memilih untuk dipasang Standard di Quick/. Ini memberikan mereka tidak dapat menguasai apa-apa, dan mereka tidak punya cara untuk mengetahui apakah kandungan sebenar apa-apa pakej percuma.

Dinasihatkan pergi Custom atau maju mod Wizard persediaan sebaliknya, untuk mempunyai kuasa untuk mudah Buang mana-mana perisian yang tidak diingini yang seolah-olah mencurigakan kepada anda atau bahkan tidak pernah mahu untuk memuat turun di tempat pertama. Juga, berhati-hati apabila anda perlu Kemaskini terakhir satu program pada komputer anda. Kami mengesyorkan bahawa anda mendapat pengemaskinian anda daripada sumber rasmi dan berlesen sahaja. Jangan hanya membuta tuli Amanah tetimbul rawak yang menggesa anda untuk mengikuti pautan untuk mendapatkan kemas kini dikehendaki.

Trojan yang mungkin paling berbahaya jenis virus di luar sana. Mereka adalah sangat diam-diam. dan serba boleh. Ianya tidak perlu bagi mereka untuk melancarkan serangan sebaik sahaja mereka menembusi sistem komputer anda. Ia mungkin mengambil sedikit masa sebelum ia menjadi aktif, yang membuat pengesanan ancaman sedemikian amat berbahaya. Kuda Trojan seperti WindowsRecoveryCleaner adalah sangat pandai menyembunyikan dirinya. Pengguna sering perasan kehadirannya apabila ia telah menyebabkan kerosakan kepada sistem.

Apabila menggunakan semua sumber virus boleh mendapatkan semula, prestasi keseluruhan komputer mengurangkan tiba-tiba. Akhirnya, anda akan dapat menggunakan atur cara awda atau aplikasi, kerana sistem akan jadi terbeban dengan tugas utama perlombongan anak, ia akan menyebabkan kemalangan tetap sistem, menjadikannya mustahil untuk melakukan apa-apa kerja di dalam komputer anda sekali. Mangsa-mangsa itu kuda Trojan akan perasan bahawa kerosakan akan menjadi lebih besar dan lebih besar dengan setiap hari berlalu. Kami boleh membantu anda menghilangkan parasit jahat ini dari PC anda. Hanya ikut arahan terperinci kami di bawah.

Penyingkiran WindowsRecoveryCleaner

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar WindowsRecoveryCleaner dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *