Alih Keluar Warning pop-up Virus | Dikemaskini

PUP
Remove Warning pop-up Virus

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus Warning pop-up. Ini Warning pop-up Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk semua versi Windows.

Jika anda melihat di Warning pop-up s sentiasa muncul di skrin anda, anda sedang membaca artikel betul-betul. Adakah anda mendengar tentang scamware? Jangkitan jenis ini hanya mempunyai satu matlamat – untuk memperdayakan anda untuk melakukan sesuatu yang bertentangan dengan kepentingan terbaik anda. Malangnya, nampaknya seperti anda berurusan dengan scamware sekarang. Di Warning pop-up s adalah tanda-tanda itu. Jika anda kelihatan mereka dari semasa ke semasa apabila anda melayari web, berhati-hati. Tidak panik, walaupun. Ia adalah penting untuk bertenang.

Anda akan berhadapan dengan jangkitan dan langkah-langkah yang mencukupi adalah diperlukan. Peringatan tersebut menandakan kehadiran scamware pada mesin anda. Program yang berpotensi tidak diingini yang telah berjaya membuat dan yang sedang cuba untuk menipu anda. Memberi amaran itu. Tidak percaya walaupun perkataan tetimbul ini katakan. It’s a scam dan anda lebih baik tidak jatuh untuknya. Cuba untuk kekal aras kepala dan membuat keputusan yang tepat. Anda perlu mencari dan keluarkan anak anjing itu dari sistem anda secepat mungkin. Jika tidak, anda risiko jatuh ke dalam perangkap dan kehilangan wang.

Iklan amaran amaran mendakwa bahawa komputer anda dijangkiti dengan pelbagai virus mengerikan dan bahawa privasi awda sangat berisiko. Inilah Bohong! Tidak mempercayai tetimbul ini. Mereka adalah sebahagian daripada Skim pendusta. Crooks di sebalik anak anjing yang mempunyai hanya satu matlamat di dalam minda mereka – wang anda. Mereka adalah selepas wang anda dan ini iklan yang anda lihat dan satu taktik menakut-nakutkan. Jika anda percaya mereka dan panik, anda akan lebih bersedia untuk bekerjasama dan melakukan apa sahaja yang orang-orang yang berkata. Dan apa yang mereka katakan adalah bahawa anda perlu memanggil nombor bebas tol untuk menghubungi penyokong yang akan membantu anda menangani masalah-masalah anda. Sekali lagi, anda tidak mempunyai masalah.

Remove Warning pop-up Virus
The Warning pop-up Virus

Selain daripada anak anjing ini, ada apa-apa yang tidak kena dengan PC anda. Tidak sampai kepada mereka. Tidak memerlukan apa-apa nombor. Jika anda berbuat demikian, mereka akan pastikan pemakanan anda pembohongan. Mereka akan cuba tricking anda ke dalam membeli beberapa program anti-virus yang selamat untuk membantu anda berurusan dengan jangkitan tidak wujud. Bebas tidak wujud! Ingatlah. Cybercriminals ini hanya mahukan wang anda. Ada apa-apa yang tidak kena dengan mesin anda. Jangkitan sahaja yang anda perlu bimbang tentang adalah anak anjing ini berdusta. Menjadi lebih bijak dan kelihatan asap dan cermin. Hubungi-“pakar” dan Jangan beli apa-apa yang mereka tawarkan. Anda hanya akan memburukkan masalah anda.

Apa yang anda perlu lakukan secepat mungkin adalah untuk keluarkan anak anjing yang menyuap anda pembohongan ini. Sebaik sahaja ia pergi, di Warning pop-up s akan berhenti muncul. Segala-galanya akan kembali seperti biasa dan anda akan dapat melayari Laman Web peace lagi. Ikut panduan pemindahan kami di penghujung artikel ini. Untuk penyingkiran anak anjing tersebut, anda tidak perlu membeli apa-apa. Apa yang anda perlu lakukan adalah ikut arahan di arahan yang sepatutnya diberikan.

Bagaimana pula anda akan mendapat jangkitan ini? Ia tidak muncul daripada blue. Ia dipasang dan anda adalah orang yang dipasang ia. Sebelum anda mula tertanya-tanya Bilakah anda lakukan ini, marilah kita memberitahu anda bahawa perosak ditipu anda. Ia tidak meminta kelulusan mendermakan menyatakan ia adalah jangkitan yang berbahaya. Ia datang disguised dan kamu tidak dapat melihat apa yang ada. Anak anjing yang mungkin pernah berkhidmat dengan atur cara lain yang anda pasangkan pada PC anda tanpa mengganggu untuk membaca terma dan Conditions/ EULA terlebih dahulu. Jangan lewatkan cetakan halus, pernah. Ia mungkin menyembunyikan beberapa Fasal yang mengelirukan yang anda tidak baik-baik saja dengan tetapi jika anda tidak membacanya terlebih dahulu, anda akhirnya bersetuju dengan mereka juga. Pada masa hadapan, jangan tergesa-gesa tanpa proses pemasangan. Berhati-hati dan berhati-hati apa anda memberi kebenaran anda untuk.

Pemindahan virus Warning pop-up

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh membuang Virus Warning pop-up daripada komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *