Alih Keluar Trojan.gen.npe.2 Virus | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Trojan.gen.npe.2. Panduan Trojan.gen.npe.2 penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Seperti sempurna namanya, Trojan.gen.npe.2 jatuh ke dalam kategori Trojan Horse. Dalam erti kata lain, anda telah dijangkiti merupakan ahli paling berbahaya jenis parasit. Ianya bukan sebuah kebetulan bahawa apabila anda mendengar perkataan “virus”, fikiran anda akan terus ke Trojan Kuda. Reputasi Trojan adalah setimpal. Mereka adalah sangat merbahaya, rahsia dan musnah. Apa yang lebih teruk adalah bahawa anda tidak pernah tahu apa yang kuda Trojan akan lakukan kepada sistem anda. Perosak ini boleh menjejaskan setiap mangsa berbeza, mengikut apa yang pemaju perlu dan mahu buat masa ini.

Selain itu, hacker di sebalik yang boleh Trojan mengubah Syarikat ia bila-bila masa yang mereka mahu. Jika mereka memerlukan wang, mereka boleh menggunakan Trojan itu untuk mencuri milik anda. Jika mereka perlu untuk menghidupkan Mesin anda menjadi sebahagian daripada satu botnet, mereka menggunakan Trojan itu. Mereka juga boleh menggunakan Trojan.gen.npe.2 untuk merosakkan komputer hanya untuk bersenang-senang. Tiada siapa yang tahu apa perosak yang akan dilakukan. Itulah sebabnya mengapa ia adalah penting bahawa anda bertindak terhadapnya secepat mungkin. Dalam masa yang kurang virus menghabiskan dalam sistem anda, lebih baik. Jika tidak, ia akan hanya menunggu masa sebelum ia menyebabkan beberapa kerosakan yang tidak boleh.

Selepas berjaya memasuki komputer, kuda Trojan yang boleh menukar daftaran sistem anda. Perlu diingat bahawa tiada pengubahsuaian yang perosak menjadikan memerlukan kebenaran anda. Ianya dapat membuat reshuffles sebagaimana yang difikirkannya patut untuk melayani tujuan hacker. Trojan.gen.npe.2 juga boleh mengubah sesetengah fail penting awda and/ atau membobrokkan lain-lain. Hasilnya, sesetengah aplikasi anda programs/ tidak akan dijalankan lagi. Tetapi ada lagi. Seterusnya, Trojan yang menyerang penyemak imbas anda. Ia injects mereka dengan pelbagai iklan yang ditaja. Dalam erti kata lain, virus demolishes pengalaman menyemak imbas anda juga. Anda akan tidak lagi dapat mencari apa-apa yang anda Cari dalam talian kerana anda sentiasa alihan and/ atau dihujani dengan pop-up. Aktiviti-aktiviti dalam talian anda akan memusnahkan dengan berkesan dan anda sentiasa satu klik dari lebih banyak perisian berniat jahat.

Seperti yang kami katakan, iklan anda akan dibanjiri dengan akan menaja bermakna bahawa mengklik salah membawa anda lebih banyak jangkitan pada PC anda telah dikompromi. Selain daripada itu, anda juga boleh datang di seluruh beberapa pembaharuan program palsu yang, dikatakan, hanya seperti tidak boleh dipercayai sebagai iklan tersebut dan pelencongan itu. Jangan klik apa-apa yang dihasilkan oleh jangkitan ini walaupun ia kelihatan menarik atau berguna. Ia bukanlah dan anda perlu tahu lebih baik. Anda tidak perlu lebih banyak perosak perlu dibimbangkan. Dan bercakap tentang risiko malware, Trojan juga bertindak sebagai yang tersebut kepada ransomware, aka yang paling ditakuti jenis parasit. Dan Bolehkah anda meneka Apakah lebih buruk daripada mempunyai salah satu daripadanya atas kapal? Itu adalah betul. Ia mempunyai keduanya.

Tidak bahawa anda perlu apa-apa lagi alasan untuk menghapuskan Trojan.gen.npe.2, tetapi ada satu perkara lagi. Ia pengintip anda dan mengawasi anda setiap langkah dalam talian. Ia mempunyai kelayakan peribadi dan kewangan anda. Apa yang lebih buruk ialah bahawa jika perosak mempunyai akses, jadi Adakah crooks di belakangnya. Persoalannya ialah, Adakah kamu hendak duduk diam dan biarkan mereka, atau anda akan mengambil tindakan untuk menghilangkan wabak ini? Kami mencadangkan kedua. Gunakan panduan pemindahan kami dan mengalih keluar Trojan.gen.npe.2 sebelum terlambat. Ia adalah urusan anda boleh mengambil tindakan yang terbaik.

Bagaimana pula anda dijangkiti dengan Trojan.gen.npe.2? Trojan tidak boleh masuk PC anda tanpa kebenaran anda dan kerana itulah mereka berpaling untuk helah untuk bantuan mereka. Salah satu kaedah yang paling popular adalah mesej e-mel spam lama yang baik. Penggodam melampirkan Trojan yang e-mel, yang mereka menyamar untuk melihat sah. Biasanya, mereka menggunakan nama dan logo syarikat terkenal, pejabat pos, Polis, dll untuk dupe anda. Tidak jatuh ke dalam perangkap yang. Sentiasa pastikan penghantar sebelum membuka mesej. Masukkan alamat e-mel ke dalam enjin carian anda dan lihat keputusan. Jika apa-apa yang mencurigakan datang, hapuskan e-mel secepat mungkin. Berjudi dengan keselamatan anda dan tidak akan cuai membiarkan hacker yang menipu anda.

Penyingkiran Trojan.gen.npe.2

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Trojan.gen.npe.2 dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *