Alih Keluar T.lkqd.net Virus | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan T.lkqd.net. Panduan T.lkqd.net penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Jika halaman T.lkqd.net muncul semasa anda melayari web, ia adalah tanda yang buruk. Ini bermakna bahawa di suatu tempat pada komputer lurks seorang anak anjing (berpotensi tidak diingini Program). Parasit jahat ini bertanggungjawab ke atas iklan yang berbilang mengganggu yang banjir skrin anda tidak kira Laman web yang anda melawat. Paling biasa, anak anjing tersebut akan menghasilkan iklan dalam bentuk tawaran eksklusif, kupon satu-masa sahaja, tawaran istimewa dan diskaun, dan sebagainya

untuk memastikan bahawa pengguna akan lebih cenderung untuk klik pada kandungan seperti itu, perisian yang berniat jahat akan mendapat semula pada maklumat berharga seperti menyemak imbas sejarah dan tabiat, serta hasil carian. Dengan ini data peribadi, anak anjing tersebut akan dapat menyediakan iklan disasarkan yang akan menjadi lebih menarik kepada pengguna. Ini benar-benar menimbulkan kemungkinan untuk mencipta keuntungan membayar per klik.

Anak anjing ini bukanlah virus. Ia tidak boleh hack jalan pada PC anda. Ia bergantung kepada anda naif untuk menipu awda supaya komputer anda sendiri. Itu adalah betul. Ia memerlukan bantuan anda untuk menyerang. Selalunya, ini berlaku melalui e-mel spam, tetap, freeware dan pautan dijangkiti dan iklan. Menjadi rajin. Sedang terburu-buru tidak akan membantu anda. Ambil masa anda Bilakah berurusan dengan perisian yang anda telah muat turun dari internet.

Sentiasa memilih untuk maju Custom/ jenis pemasangan bole. Ini akan memberi anda kekuatan untuk melihat kandungan penuh apa yang anda kira-kira untuk pasang pada PC anda. Jika anda melihat mana-mana pepasangan pilihan, Buang mereka. Lebih sering daripada tidak, perisian tambahan sedemikian ternyata menjadi kandungan yang berniat jahat yang mahu menyelinap pada mesin siber anda tanpa disedari oleh dan buka backdoors hacker.

Parasit di T.lkqd.net adalah merbahaya. Bukan harga yg terlalu tinggi kuasanya. Ia mempunyai keupayaan untuk mendatangkan malapetaka jumlah pada PC anda dengan mengurangkan kelajuan sambungan internet anda dan membuat anda melayari pengalaman neraka. Lagi lama anda menangguhkan penghapusan, yang teruk akibat akan mendapat. Pelayar anda tidak lama lagi akan overflood dengan iklan dan pop-up, menjadikannya kemalangan dan pembekuan pada asas tetap. Pada satu masa nanti, ia akan berhenti menjawab sama sekali.

Anda akan mendapat apa-apa dengan menjaga anak anjing ini pada komputer anda. Kewujudannya membawa apa-apa tetapi huru-hara jumlah. Kembali kepada pengalaman pelayaran yang normal dan melindungi data peribadi dan kewangan anda! Jangan biarkan penjenayah siber yang mengeksploitasi peluang ini untuk mendapatkan tangan mereka pada maklumat yang berharga. Ikut arahan kami dan menghilangkan gangguan ini secepat mungkin!

Penyingkiran T.lkqd.net

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar T.lkqd.net dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *