Alih Keluar Swift Media Converter Virus | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Swift Media Converter. Panduan Swift Media Converter penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Swift Media Converter tidak lagi dipercayai anak anjing yang berupaya memasuki Mesin Maya anda tanpa kebenaran anda. Inilah sebab utama mengapa program ini dianggap sebagai satu aplikasi adware yang serasi dengan utama pelayar web – Internet Explorer, Mozilla Firefox dan Google Chrome. janji-janji Swift Media Converter pengguna untuk membantu mereka menukarkan fail dari format yang berbeza untuk orang-orang lain yang mereka perlukan. Walau bagaimanapun, ia ternyata bahawa kerja-kerja Swift Media Converter dengan cara yang agak berbeza.

Sebaik sahaja Swift Media Converter mendapat dipasang pada sistem, yang memulakan pembinaan sambungan pelayar yang memaparkan banner iklan, iklan pop-up dan iklan dalam-teks, dibawa kepada anda oleh “Swift Media Converter”. Swift Media Converter iklan akan mempunyai teks yang berbeza di bawah pop-up: “Powered by Swift Media Converter”, “Dibawa kepada anda oleh Swift Media Converter”, “Anda telah menerima tawaran premium yang dari Swift Media Converter” atau “Iklan oleh Swift Media Converter”. Malangnya, semua iklan ini boleh melambatkan anda Mesin maya, menyebabkan sistem yang kerap crushes dan mengancam keselamatan peribadi anda. Untuk mengelakkan masalah ini, anda patut mengalih keluar Swift Media Converter dari PC anda serta merta.

Sebenarnya, Swift Media Converter Adakah tidak perlu apa-apa kelulusan untuk masuk komputer. Program ini adalah sangat pintar bahawa ia boleh membuat anda memasang sendiri tanpa menyedarinya. Biasanya, Swift Media Converter memasuki PC diberkas freeware lain, kerana ia menyediakan mungkin pintu masuk paling mudah untuknya. Sebab itu, setiap kali Bilakah anda memasang perisian baru pada mesin Maya anda, anda perlu membaca semua terma dan syarat-syarat yang diberikan oleh Pendeta Persediaan. Dalam kes lain, anda akan mengalami isu-isu yang berkaitan dengan keselamatan.

Swift Media Converter juga boleh seterusnya meranapkan komputer dengan menyamar sebagai kemas-kini sistem atau atur cara yang palsu. Sebagai contoh, semasa anda berfikir bahawa anda sedang mengemaskini atur cara tertentu pada PC anda, anda sudah benar-benar membiarkan jangkitan berbahaya dalam sistem. Selain itu, nasib yang juga boleh menggunakan lampiran e-mel spam, pautan rosak atau laman web sebagai cara lain untuk pencerobohan. Oleh itu, mengadakan program seperti Swift Media Converter pada PC anda kebiasaannya bergantung kepada perhatian anda.

Sekali dipasang pada komputer anda, Swift Media Converter bermula banjir monitor anda dengan pelbagai iklan komersial. Iklan apa yang dipanggil “iklan oleh Swift Media Converter” akan ditunjukkan sebagai kotak yang mengandungi pelbagai kupon yang boleh didapati, seperti digariskan kata kunci, iklan pop timbul atau banner iklan. Masalahnya di sini ialah bahawa hanya semua tetimbul ini bertujuan untuk menggalakkan pemasangan dipersoalkan kandungan pada PC anda, termasuk bar alat pelayar web, pengoptimuman utiliti dan lain-lain produk, supaya penerbit Swift Media Converter boleh menjana pay per klik hasil.

Walau bagaimanapun, iklan disediakan tidak perkara yang anda perlu bimbang tentang kebanyakan. Malah, isu terbesar yang berkaitan dengan Swift Media Converter ialah keupayaan program untuk mengakses data peribadi anda. Sebaik sahaja dengan hijacker menjangkit PC anda, ia mula memantau aktiviti Maya anda dan rekod sejarah pelayaran anda. Sebaik sahaja program ini telah mengumpulkan maklumat yang mencukupi tentang pilihan anda, Swift Media Converter saham data dengan pihak ketiga yang disembunyikan di belakang dan mereka boleh menggunakannya untuk tujuan yang berniat jahat. Ini adalah sebab mengapa anda perlu mengalih keluar Swift Media Converter serta-merta dan pastikan komputer anda dilindungi dengan baik terhadap mana-mana virus.

Penyingkiran Swift Media Converter

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Swift Media Converter dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *