Alih Keluar SlimCleaner Plus Virus | Dikemaskini

PUP
Remove SlimCleaner Plus

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan SlimCleaner Plus. Panduan SlimCleaner Plus penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

SlimCleaner Plus yang diklasifikasikan sebagai aturcara berpotensi tidak diingini (anak anjing) yang biasanya diedarkan dengan bantuan pihak ketiga pemasang digabung dengan perisian lain Windows serasi. Disebabkan oleh hakikat bahawa SlimCleaner Plus adalah serasi dengan tiga pelayar web utama – IE, Mozilla Firefox dan Google Chrome, program ini boleh dipasang pada mana-mana daripada mereka. Jika kes ini dengan PC anda, anda dinasihatkan untuk mengesan dan menghapuskan anak anjing tersebut sebaik sahaja anda menyedarinya pada mesin Maya anda.

Sebagai SlimCleaner Plus adalah program yang dibayar, anda akan perlu membayar $19.99 jika anda mahu menggunakannya. Anda boleh mendapatkan permohonan dari laman webnya – supersystemutilities .com/ super-drivers-updater. Walaupun, apa yang anda perlu tahu adalah bahawa ini bukanlah kaedah sahaja SlimCleaner Plus boleh gunakan untuk seterusnya meranapkan sistem anda. Program yang tidak diingini boleh memasuki sistem semasa proses persediaan perisian yang baru, kerana anda tidak membaca terma dan syarat yang disediakan oleh Pendeta Persediaan permohonan. Dalam kes ini, anda hanya bersetuju untuk segala-galanya dan membiarkan nasib itu ke dalam sistem tanpa menyedarinya.

SlimCleaner Plus menggunakan kaedah lain pencerobohan serta. Alat yang biasanya Sembunyi di sebalik lampiran e-mel spam, pautan rosak atau laman web untuk memasukkan komputer anda, atau ia hanya menimbulkan sebagai satu sistem yang palsu atau Kemaskini program.

Sebaik sahaja SlimCleaner Plus menjangkit anda Mesin maya, program ini akan bermula dengan penuh pengeboman segala macam amaran selepas itu. Amaran ini akan cuba meyakinkan anda bahawa cakera keras anda memerlukan pengoptimuman dan semasa anda panik, untuk membeli alat ini. Walau bagaimanapun, apa yang anda perlu tahu mengenai SlimCleaner Plus adalah bahawa anda perlu mengalih keluarnya dari PC anda, dan bukan membelinya. Jika tidak, anda adalah sangat mungkin untuk mengalami banyak isu-isu yang berkaitan dengan keselamatan.

Remove SlimCleaner Plus
The SlimCleaner Plus Virus

Walaupun pada hakikatnya bahawa SlimCleaner Plus yang sepatutnya untuk mengoptimumkan sesi Pelayaran anda, nasib aplikasi itu menjanakan proses ini sukar sebaliknya. Program berkomunikasi dengan pelayan jauh nasib dan memaparkan pelbagai iklan komersial, seperti pop-up dan menawarkan banner, setiap kali anda cuba untuk menggunakan pelayar web anda. Malangnya, ada jaminan jika iklan ini boleh dipercayai atau tidak, sekali gus membuka mana-mana mereka meletakkan sistem anda dalam bahaya. Di samping itu, tetimbul banyak yang disediakan oleh SlimCleaner Plus, yang berupaya melambatkan kelajuan Internet anda, mengalami kemalangan kerap sistem dan mengganggu aktiviti pelayaran anda. Oleh itu, anda mesti menghapuskan SlimCleaner Plus dari PC anda secepat mungkin.

Selain daripada banjir monitor anda dengan banyak pop-up iklan, SlimCleaner Plus akan sentiasa menyampaikan anda dengan keputusan scan yang kelihatan benar-benar palsu. Imbasan ini keputusan akan melaporkan bahawa pemacu anda program perisian perlu dikemaskinikan, dan untuk itu anda perlu membeli versi penuh SlimCleaner Plus. Ambil perhatian bahawa keputusan imbasan menipu, oleh itu anda tidak perlu membeli program ini berpotensi berbahaya.

Dalam kes bahawa sesi Pelayaran anda telah dilencongkan ke laman web tidak boleh dipercayai dan tidak selamat, sesetengah terjejas fail dan virus-virus komputer boleh berjaya menembusi ke dalam PC anda. Akibatnya, jangkitan mungkin kini tersembunyi dalam sistem dan mereka boleh membuat ia mungkin untuk penjenayah siber untuk mendapat capaian ke komputer anda dan mencuri maklumat peribadi dan kewangan anda. Jika ini berlaku, satu-satunya cara untuk mengalih keluar sebarang ancaman dan virus sepenuhnya dan melindungi maklumat anda daripada dicuri adalah dengan menggunakan program antimalware tersebut di atas. Dengan menggunakan, anda boleh dengan mudah mencari dan menghapuskan semua ancaman yang tersembunyi dalam sistem anda.

Penyingkiran SlimCleaner Plus

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar SlimCleaner Plus dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *