Alih Keluar Qweuirtksd (anak anjing. IKLAN. Virus QWEUIRTKSD) | Dikemaskini

PUP

“Powered by Qweuirtksd”, “Dibawa kepada anda oleh Qweuirtksd”, “Iklan oleh Qweuirtksd” – Adakah ia berbunyi biasa? Anda mungkin melihat mesej ini pada iklan-iklan yang dipaparkan setiap kali anda membuka pelayar anda. Promosi yang dihasilkan oleh Qweuirtksd tidak boleh dipercayai! Mereka muncul disebabkan oleh perisian berniat jahat yang ada pada PC anda. Seorang anak anjing (berpotensi tidak diingini Program), untuk lebih speisifik.

Percaya promosi sebegini dan menahan diri daripada klik pada mereka. Kemungkinannya adalah, anda mungkin mendapatkan diarahkan ke halaman yang tidak boleh dipercayai yang boleh menjangkiti peranti anda dengan perisian berniat jahat. Tetapi Jangan pergi mengabaikan masalah sama sekali. Tindakan parasit tersebut hanya akan mendapat lebih banyak dan lebih agresif kerana masa berlalu, jadi anda perlu alihnya sebelum ia dapat melakukan kerosakan luar kawalan anda. Ia adalah mustahil untuk parasit untuk mencuri data peribadi dan kewangan daripada anda. Bukan untuk menyebut bagaimana ia merosakkan akan untuk pelayar web anda, anda memanjangkan penginapan anak anjing di komputer anda.

Biasanya, anak anjing yang boleh menyelinap di komputer anda tanpa pengetahuan anda. Jika anda terlalu naif dan cuai, ia akan mudah untuk crooks untuk memperdayakan anda tanpa disedari pasang pada PC anda. Ini sering berlaku apabila anda membuka lampiran e-mel spam atau fail boleh laku. Ia juga boleh berlaku apabila anda klik pada pautan yang boleh dipersoalkan, atau apabila anda memasang perisian dalam komputer di bawah cara persediaan cepat.

Dalam yang kedua, anda tidak akan dapat melihat apa-apa pepasangan pilihan yang tersembunyi, melainkan jika anda memilih sejenis maju Custom/ jika pemasangan. Dengan cara ini, semua perisian tambahan akan kelihatan bagi anda untuk memilih daripada. Pengemaskinian palsu diketahui untuk muncul sebagai pop-up amaran pada skrin anda. Jangan tergesa-gesa ke dalam tindakan yang tidak perlu. Dan, yang paling penting, jangan membuta tuli mempercayai apa-apa pemberitahuan secara rawak. Ianya sangat mungkin bahawa mereka boleh mengarahkan anda ke laman web yang dijangkiti. Kami mengesyorkan bergantung kepada sumber rasmi dan berlesen untuk mendapatkan kemas kini perisian anda.

Jangan biarkan nama parasit ini menipu anda. Apa-apa tentang keadaan anda yang berpotensi. Jika anda memilih untuk tidak mengendahkan amaran kami, bukan sahaja akan pelayar web anda menanggung Akibatnya, tetapi anda juga risiko mendedahkan maklumat sensitif seperti kata laluan, IP alamat, akaun bank, nombor kad kredit dan banyak lagi, sebenarnya untuk hacker. Mereka tidak akan membiarkan peluang tersebut melalui mereka. Penggodam mencari data tersebut sangat berharga kerana mereka boleh berkongsi dengan pihak ketiga lain dipersoalkan untuk keuntungan. Tapi itu tidak semua.

Tepat kerana ini anak anjing, pelayar yang tidak lembap. Semua iklan rendang yang dibuat untuk memaparkan tidak lama lagi akan kejatuhan Syarikat. Bukan sahaja ia akan mula dengan kemalangan dan pembekuan secara tetap, tetapi ia juga boleh berhenti berfungsi sepenuhnya. Jika anda mahu untuk mengembalikan kawalan terhadap pelayar web anda dan mendapatkan kehadiran dalam talian anda, anda perlu menjadi cepat. Membuang lebih banyak masa, dan keluarkan anak anjing Qweuirtksd ini daripada komputer anda.

Qweuirtksd (anak anjing. IKLAN. Penyingkiran QWEUIRTKSD)

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Qweuirtksd (anak anjing. IKLAN. QWEUIRTKSD) dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *