Alih Keluar Panda Viewer Virus | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Panda Viewer. Panduan Panda Viewer penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Panda Viewer bukanlah sebuah aplikasi yang berguna. Ya, namanya kedengaran comel tetapi jangan biarkan diri anda tertipu olehnya. Panda Viewer adalah satu program yang berpotensi tidak diingini yang berdusta kepada wajah anda. Utiliti yang diiklankan sebagai alat percuma yang membantu anda membaca pelbagai jenis novel grafik. Well, ini adalah satu penipuan. Pertama sekali, anak anjing itu bukanlah percuma. Ya, anda tidak boleh membayar wang untuknya, tetapi anda pasti membayar dengan privasi dan keselesaan anda. Kedua, ia tidak membenarkan anda membaca novel grafik. langsung tidak. Apa yang dibuat adalah untuk menjadikan aktiviti-aktiviti dalam talian anda menjadi mimpi ngeri.

Nasib baik untuk anda, kami boleh membantu anda menghilangkan penceroboh ini sebelum terlambat. Namun, anda perlu bertindak segera. Lagi perosak kekal atas kapal, yang paling teruk mendapat masalah anda. Melakukan perkara yang betul dan menyingkirkan jangkitan dengan serta-merta. Lebih cepat ianya hilang, lebih baik anda dan komputer anda. Jangan ditangguh. Kelewatan membawa kepada penyesalan.

Dengan anak anjing dalam pesawat, tiada apa yang sama. Pengalaman dalam talian anda adalah tidak sama. Setiap kali anda membuka salah satu daripada penyemak imbas anda, anda mendapat diarahkan ke Laman kelihatan mencurigakan. Selain itu, tambahan tab terbuka sepanjang masa. Setiap video online yang anda menonton mendapat atau dijeda untuk rehat iklan yang luar biasa panjang. Keseluruhan skrin anda dilindungi dengan iklan-iklan yang menjadi lebih dan lebih setiap hari berlalu. Anda terpaksa berurusan dengan runtuhan salji dan iklan pada setiap hari.

Semua jenis pop-up, iklan, tawaran, kupon, harga terbaik, iklan video dan lain-lain akan meliputi seluruh skrin anda sepanjang masa. Boleh anda bekerja dengan apa-apa syarat? Kami sangat meragukan bahawa anda boleh mendapatkan apa-apa kerja yang dilakukan dengan redirections yang berterusan dan banjir iklan tidak pernah berhenti. Tetapi ada lagi. Nasib dalam diam-diam sahaja tidak mengganggu anda. Mereka mendedahkan anda kepada bahaya.

Anda lihat, iklan banyak ini akan ditaja. Anda tahu apakah ini bermakna, hak? Crooks menggunakannya untuk menjana trafik Web untuk laman tertentu supaya mereka boleh mendapat keuntungan. Dan keuntungan mereka datang hanya di atas perbelanjaan anda sendiri. Mereka menggunakan mekanisme membayar per klik supaya setiap kali anda klik pada iklan anda membantu hacker yang mengisi poket mereka. Dan paling teruk adalah bahawa risikonya ialah anda mengisi Mesin Wang anda sendiri dengan lebih banyak jangkitan dalam proses.

Kebanyakan iklan yang Sembunyikan ancaman lain yang hanya satu klik jauh dari menyerang anda. Anda boleh mencari PC anda penuh dengan parasit dalam masa yang singkat. Dan jika itu berlaku berapa lama yang anda fikir ia akan berlangsung sebelum muncul skrin biru kematian? Anda boleh menangani ancaman yang satu tetapi 5 10… tidak begitu banyak. Jangan mengambil risiko itu. Ikut panduan pemindahan kami di bawah dan Bersihkan PC anda sekali dan untuk semua. Jika anda tidak, anda akan menyesalinya cepat daripada nanti.

Bagaimana pula anda berakhir dengan Panda Viewer atas kapal? Jika anda tidak memuat turunnya sendiri, bagaimana pula ia masukkan? Mudah, perosak terpedaya anda memberi kebenaran untuk masuk. Ini adalah apa jangkitan. Mereka beralih kepada taktik yang rumit seperti pakej perisian percuma, pengemaskinian palsu, e-mel e-mel dan pautan rosak untuk mendapatkan kebenaran anda. Jika anda cuai dan tidak memberi perhatian, anda memberi ia tanpa disedari. Misalnya, walaupun anda fikir anda sedang mengemaskini Java, anda mungkin perlu memasang perisian berniat jahat yang sebaliknya.

Bacalah EULA sebelum menerima ia. Jangan lewatkan cetakan halus kerana ia mungkin mengandungi beberapa Fasal yang mengelirukan. Melupakan mengklik “seterusnya” dengan buta hati. Ini membawa kepada jangkitan. Jangan membuat diri anda sasaran yang lebih mudah dengan menjadi cuai.

Penyingkiran Panda Viewer

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Panda Viewer dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *