Alih Keluar My.com Game Center Virus | Dikemaskini

PUP
Remove My.com Game Center

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan My.com Game Center. Panduan My.com Game Center penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

My.com Game Center adalah satu program yang menawarkan pengguna khidmat perjudian. Namun, ini bukanlah ia. Malah, pakar-pakar telah dikategorikan utiliti ini sebagai program yang berpotensi tidak diingini (anak anjing). Masalahnya ialah yang mempunyai sebahagian ciri-ciri My.com Game Center yang tidak diingini memang. Anda perlu mengambil langkah segera terhadap anak anjing tersebut. Semakin lama ia kekal, lebih banyak isu yang anda hadapi. Nasib baik untuk anda, jangkitan ini tidak sukar untuk menangani. Jika anda mengambil tindakan segera, anda harus mampu untuk berurusan dengannya dalam masa yang singkat. Namun, jika anda berlengah-lengah, masalah anda akan terus menjadi lebih buruk dengan minit. Anak anjing tersebut akan menggunakan setiap saat pada PC anda untuk menyebabkan kerosakan. Jika anda menunggu cukup lama, di antara kerosakan ini mungkin menjadi tidak boleh. Menjimatkan banyak masalah dan hapuskan parasit ini secepat mungkin. Ia mempunyai tiada tempat dalam sistem anda. Hapus ini sebelum terlambat.

Nasty My.com Game Center bermula dengan membuat keadaan kucar-kacir itu sebaik sahaja ia masuk ke mesin anda. Semua secara mengejut, anda dapatkan dihujani dengan pelbagai iklan. Keseluruhan skrin anda ditutup dengan kain rentang, kupon, tawaran, tawaran, teks, pop-up, pop-bawah, video iklan, dan sebagainya dan lain-lain. Anda tidak boleh melawat mana-mana halaman tanpanya yang dilitupi dengan iklan. Dan tidak kira apa yang anda lakukan, anda tidak boleh menghilangkan iklan.

Remove My.com Game Center
The My.com Game Center Virus

Penyekat iklan anda ini juga tidak berdaya menentang mereka. Mereka juga menjadi semakin agresif dan memuncak di nombor dengan setiap hari. Ini, sudah tentu, membawa kepada anda tidak dapat melayari web biasanya. Anda tidak dapat mencari apa yang anda lookign bagi. Anda tidak boleh menyemak e-mel anda. Anda tidak boleh menyemak media sosial anda. Anda tidak boleh membuat usaha tunggal tanpa yang membimbing dengan iklan. Ia bukan sahaja menyakitkan hati, walaupun. Ianya juga berbahaya.

Iklan ini tidak disahkan. Mereka adalah tidak selamat. Malah, kebanyakan mereka akan menaja kerana crooks yang menggunakannya untuk mendapatkan hasil membayar per klik. Jika anda klik, hacker dibayar dan anda mendedahkan diri anda kepada bahaya. Satu klik iklan salah dan anda boleh mengundang lebih banyak perisian perosak pada komputer anda telah dijangkiti. Inilah apa yang perlu. Satu klik. Tetapi sudah tentu, anda tidak dapat mengesan menggunakan mesin anda. Mengelakkan bukanlah jawapannya. Anda memerlukan satu penyelesaian yang kekal. Satu-satunya cara untuk menyingkirkan iklan adalah untuk menyingkirkan sumber, aka anak anjing. Sebaik sahaja perosak My.com Game Center itu pergi, akan jadi iklan tersebut. Apa yang anda tunggu? Hapuskan penceroboh ASAP. Ikut panduan pemindahan kami di bawah dan Bersihkan PC anda sekali dan untuk semua. Jika anda tidak, masalah anda akan menjadi lebih teruk dan lebih teruk. Jangan menangguhkan. Bertindak!

Bagaimana pula anda tersekat dengan anak anjing di My.com Game Center? Dengan baik, jangkitan terpedaya anda memberi kebenaran untuk memasuki kerana ia tidak boleh masuk dalam tanpanya. Parasit semua berbuat demikian. Mereka menggunakan helah seperti pakej perisian percuma, mesej e-mel spam, pautan rosak, pembaharuan program palsu, tetap tidak dikenal pasti, dan sebagainya. Jika anda tidak cukup berhati-hati, setiap satu daripada kaedah-kaedah ini akan bekerja. Namun, jika anda memberi lebih banyak perhatian kepada apa yang anda klik pada dan apa yang anda bersetuju untuk, kedua-duanya mereka akan bekerja. Memikirkan bahawa apabila anda klik “Saya setuju” tanpa membaca apa yang anda akan bersetuju dengan. Berhenti menjadi jadi terganggu dan cuai. Berhati-hati dan melindungi komputer anda. Jika anda tidak, tidak ada orang lain akan baik.

Penyingkiran My.com Game Center

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan My.com Game Center dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *