Alih Keluar “Menggerunkan Hadiah hari” (Chrome/Edge/Firefox) | Dikemaskini

Adware

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan “Menggerunkan Hadiah Of The Day”. Panduan pemindahan “Menggerunkan Hadiah Of The Day” ini berfungsi untuk Chrome, Firefox dan Internet Explorer.

Jika anda melihat iklan “Awesome Gift Of The Day” setiap masa anda begitu banyak seperti sentuhan salah satu daripada penyemak imbas anda, kami ada berita buruk untuk anda. Anda mempunyai satu nasib parasit dalam sistem anda dan selagi ia kekal, pengalaman menyemak imbas anda akan terus menjadi kacau-bilau lengkap. Anda lihat iklan pada setiap halaman yang anda lawati (atau perlu kita katakan cuba untuk melawat). Terdapat tiada menyingkirkan iklan tersebut. Mereka berada di mana-mana.

Nasib yang menambah plugin sial yang serasi dengan semua pelayar anda, jadi tidak kira mana satu anda lebih suka untuk menggunakan, ia masih dijangkiti. Seluruh skrin anda sentiasa dilindungi dengan iklan dalam pelbagai bentuk dan warna. Anda lihat banner, kupon, tawaran harga yang terbaik, dalam teks, video iklan, iklan pop timbul, perbandingan harga, dan sebagainya dan lain-lain. Melayari laman web berbaik semula menjadi satu tugas yang mustahil. Anda tidak dapat mencari apa-apa yang anda Cari dalam talian kerana anda sentiasa akan diarahkan ke Laman pihak ketiga yang rendang. Tambahan tab terbuka sepanjang masa. Anda akan dipaksa untuk lawati laman web yang menghalang anda daripada meninggalkan. Ia merupakan mimpi ngeri dan anda akan benci pengalaman. Yang lebih buruk, tidak kira apa yang anda lakukan, nasib itu tidak akan meninggalkan anda sendirian. Tidak kecuali anda memadam secara manual, yang kami cadangkan anda lakukan secepat mungkin. Mencari di mana jangkitan sial mengintai dan menghapuskannya. Yang lebih awal, lebih baik.

Nasib dalam banjir anda dengan iklan atas sebab-sebab. Ia adalah crated untuk menjana pay per klik hasil bagi pemilik. Pada dasarnya, dengan setiap seorang daripada anda klik pada iklan, anda mengisi poket crooks’. Anda menjadi penaja mereka. Itulah sebabnya mengapa anda melihat begitu banyak iklan sepanjang masa. Lebih banyak iklan yang anda lihat, lebih besar peluang untuk klik mendapat. Namun, nombor dan pengekalan itu tidak bergantung nasib kepada perkara-perkara. Ia memerlukan anda klik dan ia tidak semua yang boleh untuk mendapatkan mereka. Perosak spies pada tabiat pelayaran dan belajar apa yang anda suka. Sebagai contoh, jika anda sering mencari makanan anjing dalam talian, ia akan menunjukkan kepada anda averts tentang produk yang sama.

Nasib yang tahu semua tentang anda dan ia menggunakan intel ini untuk memaparkan iklan yang akan mencetuskan minat anda. Dengan cara ini ia sekurang-kurangnya tahu bahawa anda akan terdorong untuk klik. Jangan jatuh ke dalam perangkap yang. Nasib yang tidak peduli mengenai belah dalam talian anda. Ia hanya memerlukan anda klik. Tidak menyediakan mereka. Elakkan segala-galanya yang dijana oleh jangkitan di semua kos. Sudah tentu, mengelakkan adalah keputusan sementara. Anda tidak boleh melakukannya selama-lamanya tetapi sekurang-kurangnya akan lebih berhati-hati untuk tidak klik sebelum mengalih keluar penceroboh selama-lamanya. Sebaik sahaja anda lakukan, segala-galanya akan kembali kepada normal. Akan ada iklan lagi mengelirukan, pelencongan tiada ke Laman cerdik, tiada Mesin underperforming. Bertindak sekarang terhadap virus dan mendapatkan Mesin anda kembali kepada normal.

Bagaimana pula nasib yang berjaya memasuki komputer anda tanpa anda menyedari? Ia ditipu anda sudah tentu. Ia pergi sekeliling anda tapi hanya kerana anda cukup cuai untuk membiarkan ia. Penggunaan haiwan perosak nasib tebal yang sering diguna dipanggil penyertaan percuma. Menjadi begitu berhati-hati apabila memasang program percuma dari laman web. Memberi perhatian dan membaca terma dan syarat sebelum anda menerima mereka. Juga, memilih seting tersuai dalam Pendeta Persediaan dan bukannya orang-orang yang asas. Mereka membolehkan anda untuk melihat senarai semua aplikasi tambahan yang bakal dipasang bersama-sama dengan program asal. Anda juga dibenarkan untuk membuang pilihan mereka. Berbuat demikian. Alih keluar semua “bonus” kerana mereka biasanya adalah berniat jahat dan tidak diingini. Penggodam berdoa untuk kecuaian anda. Mereka tidak mengharapkan anda untuk mengambil masa untuk menyemak seluruh ikatan. Membuktikan mereka salah. Melindungi enjin anda. Satu-satunya cara untuk berbuat demikian adalah untuk melakukan wajar anda.

Penyingkiran “Menggerunkan Hadiah hari”

STEP-1Sebelum memulakan proses penyingkiran yang sebenar, anda mesti but semula dalam mod selamat. Jika anda tidak biasa dengan tugas ini, Langkau arahan tersebut dan teruskan ke langkah 2. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk melakukannya, Beginilah caranya untuk but semula dalam mod selamat:

Untuk Windows 98, alaf, XP dan 7:
But semula komputer anda. Apabila skrin pertama maklumat muncul, mula menekan kekunci F8 berkali-kali. Kemudian pilih selamat mod dengan rangkaian dari pilihan.
Safe Mode with Networking
untuk Windows 8/ 8.1
klik butang mula, klik Panel Kawalan seterusnya — > sistem dan Keselamatan — > Alat Pentadbiran — > konfigurasi sistem.
Windows 8 Safe Mode with Network
semak opsyen but yang selamat dan klik OK. Klik Mula semula apabila ditanya.
Untuk Windows 10
Buka menu mula dan klik atau ketik pada butang kuasa.
win10 safemode 1
sementara mengekalkan kekunci Shift ditekan, klik atau ketik pada mula semula.
win10 safemode 2

STEP-2Berikut adalah langkah-langkah yang anda mesti lakukan untuk Keluarkn hijacker dalam pelayar:

Keluarkn Mozilla Firefox:

Buka Firefox, klik pada sudut atas-kanan , klik tambahan, memukul sambungan seterusnya.
firefox extensions
lihat untuk sambungan yang mencurigakan atau tidak diketahui, membuang mereka semua.

Keluarkn Chrome:

Buka Chrome, klik ikon menu chrome di sudut kanan — >Lebih alat — > sambungan. Mengenal pasti perisian berniat jahat di sana, dan pilih chrome-sampah-ikon (Buang).
chrome extensions

keluarkan dari Internet Explorer:IE terbuka
, kemudian klik IE gear ikon pada sudut kanan — > Tambahan menguruskan.
ie gear
mencari tambahan yang berniat jahat. Mengalih keluarnya dengan menekan mematikan.

STEP-3

Klik kanan pada pintasan pelayar, kemudian klik sifat. Keluarkan segala-galanya selepas .exe yang”dalam kotak sasaran .

ff shortcut

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-5

Pengurus tugas yang dijalankan oleh mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-6

tatarajah MS terbuka dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan “menggerunkan Hadiah Of The Day” dari pelayar anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *