Alih Keluar LearnTheLyrics Virus | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Virus LearnTheLyrics. Ini LearnTheLyrics Virus penyingkiran panduan kerja-kerja untuk semua versi Windows.

LearnTheLyrics adalah satu aplikasi yang dibangunkan oleh Syarikat Mindspark yang interaktif, yang diklasifikasikan sebagai seorang anak anjing (berpotensi tidak diingini Program). Tanda-tanda bahawa perisian yang berniat jahat ini telah menyerang peranti anda adalah seting pelayar yang diubahsuai. Parasit ini menggantikan Laman web, Laman tab baru dan penyedia gelintar walaupun, anda dengan laman web com LearnTheLyrics. Ia bukanlah sesuatu yang luar biasa untuk notis baru Bar Alatan atau sambungan yang tidak mendapat kebenaran anda untuk pemasangan.

LearnTheLyrics bertanggungjawab sebilangan besar sasaran iklan yang anda lihat di skrin anda. Iklan tersebut akan menjadikan anda melayari neraka hidup. Parasit ini akan berhenti pada apa-apa untuk memikat anda ke dalam yang bersih. Walaupun halaman yang sebelum ini tidak mempamerkan apa-apa iklan, kini ditimbus dengan promosi dalam bentuk banner, iklan dalam teks, popup atau berkelip mesej amaran. Tetapi berhati-hati! Kebanyakan ditaja membawa pautan ke halaman yang tidak dikenal pasti bahawa penentu untuk membuka backdoors untuk penggodam.

Seperti yang telah disebutkan, permohonan ini mempunyai laman web rasmi dan boleh dimuat turun secara percuma dari kedai-kedai pelbagai aplikasi. Walau bagaimanapun, ia juga boleh menyelinap pada peranti anda tanpa disedari oleh melalui pakej perisian percuma. Selalunya, alasan untuk ini adalah bahawa pengguna membuat kesilapan memilih untuk pemasangan yang cepat, bertujuan untuk menjimatkan masa. Pasti, ia mungkin kelihatan cara yang paling mudah untuk memasang perisian pada peranti anda, tetapi ini juga akan memberikan kebenaran untuk kandungan yang tersembunyi untuk dipasang di sepanjang program-program biasa, tanpa pengetahuan anda. Apa yang kami cadangkan anda lakukan sebaliknya, adalah untuk memilih jenis maju Custom/ pemasangan jika ada. Dengan cara ini, sebarang perisian tambahan yang disembunyikan daripada anda sekarang akan kelihatan. Kemudian, Semua yang ada kiri perlu dilakukan adalah untuk Buang kandungan ini dan menghabiskan pemasangan.

Utiliti LearnTheLyrics telah tiada tempat di dalam komputer anda. Atas penemuan, anda perlu mengeluarkannya dengan serta merta, sehingga ia tidak mendapat peluang untuk mencuri data peribadi dan kewangan anda, atau kerosakan serius pelayar web anda. Parasit ini boleh menjadi sangat merosakkan, menyebabkan pelayar crash dan pembekuan. Sambungan internet anda akan juga mendapat kesan, membawa kepada kelajuan yang perlahan. Semakin lama anda membenarkan perosak ini untuk tinggal di PC anda, yang lebih buruk kesannya akan mendapat. Satunya cara anda daripada keadaan kucar-kacir ini adalah pembuangan anak anjing LearnTheLyrics ini sial. Jika anda tidak tahu bagaimana untuk mendapatkan membuangnya perisian berniat jahat diri anda, kami telah menyediakan arahan terperinci di bawah.

Pemindahan virus LearnTheLyrics

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat menghapuskan Virus LearnTheLyrics dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *