Alih Keluar “I Write You Inasmuch” Bitcoin Email Virus | Dikemaskini

Trojans

Anda telah menerima e-mel “Saya menulis anda Inasmuch”? Bertenang. Terdapat tiada keperluan tidak perlu panik. Mesej ini hanyalah satu penipuan, direka untuk menakut-nakutkan anda. Alasan anda mendapat e-mel ini adalah yang di suatu tempat pada PC anda lurks dalam scamware jahat. Parasit seperti ini direka untuk menipu awda supaya membayar sejumlah wang dalam bentuk Bitcoin, sebagai pertukaran untuk menjaga privasi anda yang utuh.

Penghantar e-mel ini juga mendakwa bahawa komputer anda telah dijangkiti oleh virus kuda Trojan, dan dalam hasil daripada jangkitan ini, mereka hanya boleh untuk mengintip anda. Mereka mengancam untuk menyebarkan data pada anda, terutamanya video yang memalukan mereka berjaya mencuri melalui webcam. Memberi perhatian kepada ancaman mereka! Apa yang anda perlu lakukan adalah untuk bertenang, memadam e-mel palsu ini dan mengimbas komputer anda untuk scamware di belakangnya.

Dalam kebanyakan kes, pengguna tanpa disedari menjangkiti komputer mereka dengan parasit ini melalui e-mel spam, pakej perisian atau pautan yang dijangkiti. Berita baiknya adalah, bahawa ia tidak dapat menggodam komputer anda secara langsung. Maknanya, yang satu-satunya cara untuk membolehkannya mendapat akses, seolah-olah anda sahaja, membenarkannya untuk menceroboh. Ia akan mengambil masa hanya satu saat kecuaian atau kecuaian, bagi parasit jahat menyelinap pada PC anda.

Selalunya, perisian yang anda muat turun daripada internet termasuk kandungan yang tersembunyi yang akan menjadi tidak kelihatan kepada anda, sekiranya anda memilih cara pemasangan yang cepat. Itulah sebabnya dinasihatkan anda untuk memilih jenis pemasangan, untuk mengelakkan jangkitan siber yang berpotensi untuk lebih maju atau adat.

Penipuan e-mel “Saya menulis anda Inasmuch” bergantung kepada naif anda untuk berjaya. Tidak percaya perkataan dalam mesej ini. Crooks akan melakukan apa-apa untuk membuat anda jatuh untuk pembohongan mereka. E-mel ini tidak termasuk banyak perkara. Ia tidak menyebut nama anda, atau laman web yang anda lawati bahawa anda didakwa mendapat dijangkiti pada. Penggodam tersebut menggunakan pelbagai helah untuk membuatkan anda percaya mereka. Menjadi lebih bijak daripada mereka! Jangan biarkan mereka untuk memikat anda ke bersih pembohongan dan janji-janji palsu.

Ikuti nasihat kami dan hapuskan e-mel ini sebaik sahaja anda menerimanya. Kemudian, anda perlu mengimbas komputer anda untuk mengesan masalah sebenar. Kelewatan mengambil tindakan terhadap scamware yang berbahaya ini! Ia mungkin mengubah taktik dengan dan cuba untuk memperdayakan awda memasang perisian boleh dipersoalkan atau malah mendedahkan maklumat peribadi dan kewangan anda. Menjimatkan masalah masa depan dan pastikan data anda adalah selamat dari tangan para hacker, dengan pembuangan parasit ini menyakitkan hati!

Penyingkiran “I Write You Inasmuch” Bitcoin Email

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar “I Write You Inasmuch” Bitcoin Email dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *