Alih Keluar “Hello My Victim” Email Bitcoin Virus | Dikemaskini

Trojans

“Hello saya mangsa” adalah satu penipuan e-mel baru yang beredar di internet dan memberikan banyak pengguna serangan jantung. Sebenarnya, ini e-mel penipuan adalah tidak betul-betul baru. Malah, ianya hanya naik taraf kepada e-mel Bitcoin yang sekarang terkenal penipuan yang bertindak dengan cara yang sama. Crooks yang mendakwa bahawa mereka telah digodam komputer anda sementara anda telah melawat laman web lucah. Dan, mereka telah berjaya untuk mengintip anda kerana virus itu melancarkan pada peranti anda. Mereka juga mengancam untuk mendedahkan rakaman agak sensitif terhadap anda, dari masa Bilakah anda kononnya telah menonton video dewasa.

Sebagai ganti mereka berdiam diri, anda anda sedang blackmailed. Penggodam menjadikannya jelas bahawa jika anda tidak mahu ini video untuk melihat cahaya siang hari, anda perlu membayar mereka di Bitcoins. Berbeza-beza Jumlah $200 hingga $1000. Anda tidak perlu percaya satu perkataan yang ditulis dalam email tersebut. Mesej palsu ini bertujuan untuk menakut-nakutkan anda dan membuat anda melompat ke dalam tindakan yang tidak perlu. Kami mencadangkan supaya anda sentiasa cool anda dan hapuskan e-mel ini sebaik sahaja anda menerimanya. Kemudian, anda perlu meneruskan dengan mengimbas PC bagi parasit yang bertanggungjawab ke atas scamware ini.

Kami telah menubuhkan e-mel “Hello My korban” ini tidak lain hanyalah satu skim untuk mencuri wang anda. Malangnya, hanya menghapuskan mesej akan tidak menyelesaikan isu sebenar. Ianya sebagai permulaan, Ya. Tetapi parasit scamware yang menyakitkan hati akan hanya menukar taktik dengan dan cuba untuk membuat anda jatuh ke dalam perangkap jahat yang lain. Tetapi bagaimana pula perisian berbahaya tersebut berjaya menyelinap dalam komputer di tempat pertama? Well, itulah semua terima kasih kepada kecuaian dan naif.

Crooks seperti orang-orang di belakang scamware ini berkembang terima-kasih kepada kecuaian pengguna. Jika anda tidak cukup berhati-hati dan tidak perlu membayar perhatian yang cermat terhadap apa yang anda lakukan dalam talian, ia akan menjadi mudah bagi anda tanpa disedari membenarkan parasit jahat pada mesin siber anda. Dalam kebanyakan kes, ini berlaku melalui e-mel spam, pengemaskinian palsu, fail-fail torrent, rendang iklan, dan sebagainya. Selalunya, pengguna memasang perisian yang diberkas di bawah kaedah persediaan cepat dan dengan itu risiko tanpa kebenaran pemasangan perisian berniat jahat yang tersembunyi. Untuk memastikan bonus apa-apa program atau aplikasi akan kelihatan untuk anda untuk membuang pilihan, pastikan anda memilih untuk maju Custom/ jenis pemasangan.

Matlamat Scamware “Hello My Victim” Email Bitcoin untuk bermain dengan ketakutan anda, untuk mencapai matlamatnya. Daripada kehilangan diri anda kepada emosi yang banjir fikiran anda, luangkan masa untuk mempertimbangkan keadaan anda. Penghantar yang tidak menyediakan butir-butir tertentu. Laman web apa pula mereka gunakan untuk menjangkiti komputer anda? Semua ada dalam mesej ini adalah ancaman. Ancaman yang kosong.

Cryptocurrency merupakan pilihan yang menarik. Mungkin kerana ianya untraceable. Setelah anda menghantar jumlah kadar, anda tidak boleh mendapatkan wang anda kembali. Tetapi jangan biarkan permintaan para penipu yang menakutkan anda. Memadam mesej ini dan memeriksa sistem komputer anda untuk mengesan perisian jahat apa-apa. Menjadi lebih bijak daripada orang-orang penipu dan melindungi komputer anda daripada bahaya! Menghilangkan parasit yang bertanggungjawab ke atas penipuan “Hello My korban” dan bergerak dengan kehidupan anda.

Pemindahan virus “Hello My Victim” Email Bitcoin

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak dapat menghapuskan Virus “Hello My Victim” Email Bitcoin dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *