Alih Keluar “Google Chrome Fatal Error” Virus | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan “Google Chrome Fatal Error”. Panduan “Google Chrome Fatal Error” penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

“Google Chrome Fatal Error” adalah amaran palsu yang ramai pengguna telah melihat di skrin mereka akhir-akhir ini. Pemberitahuan ini dijana oleh atur cara yang mungkin tidak diingini (anak anjing). Alat penyangak akan cuba meyakinkan anda bahawa terdapat masalah dengan salinan pelayar web Google Chrome. Ini adalah klien pelayaran paling popular di sana. Jika anda melihat mesej amaran dengan tajuk yang disenaraikan di atas dan kandungan seperti yang diterangkan di bawah, tidak mengikut arahan daripadanya. Ini adalah satu penipuan yang rumit. Anak anjing di belakang Tetingkap pop timbul ini adalah satu bentuk perisian berniat jahat. Ia akan menyebabkan masalah untuk anda dan sistem operasi (OS). Anda perlu mengambil tindakan serta-merta terhadapnya.

Jika anda tertanya-tanya bagaimana Mesin anda mendapat dijangkiti dengan parasit ini, kita boleh beri penjelasan. Anak anjing itu di sebalik mesej “Google Chrome Fatal Error” menggunakan corak yang gelap untuk boleh memasuki komputer. Teknik pembahagian yang paling biasa adalah penyertaan. Program rendang selak ke boleh laku bagi sebahagian yang lain perisian yang bertindak sebagai klien muat turun. Tuan rumah boleh menjadi suatu permohonan program, freeware atau shareware yang cetak rompak. Anak anjing yang akan ditawarkan untuk dipasang sebagai bonus. Ia akan ditandakan setiap lalai yang bermaksud bahawa menerima lalai tetapan akan secara automatik membenarkan ia dipasang ke komputer anda. Untuk mengelakkan membenarkan malware ke dalam sistem anda, anda perlu membaca terma dan syarat program yang anda berniat untuk melakukan penggunaan.

Remove “Google Chrome Fatal Error”
Virus “Google Chrome Fatal Error”

e-mel Spam adalah kapal-kapal biasa yang lain untuk anak-anjing di sebalik peringatan “Google Chrome Fatal Error”. Program yang terselindung akan disembunyikan di sebalik fail yang dilampirkan. Penghantar akan menerangkan dokumen appended sebagai mesej untuk hal yang mustahak. Dia akan meminta anda untuk berkenalan dengan dokumentasi serta-merta. Tidak kira betapa pentingnya e-mel yang diberikan seolah-olah, anda harus tidak menganggap ianya sah hanya kerana nada. Sebaliknya. Penghantar spam sering menulis surat dengan bersungguh-sungguh untuk menjejaskan atau bahkan mengejutkan orang. Anda perlu bukti kebolehpercayaan mesej sebelum mengambil sebarang tindakan. Mencari kenalan pengirim, terutamanya akaun e-mel. Yang patut padan orang hubungan entiti yang mendakwa beliau bakal berentap. Cara lain dalam untuk program jahat adalah melalui download memandu-oleh. Memasuki laman web yang rosak berikutan pautan terjejas adalah cukup untuk menjangkiti anda, jadi berhati-hati.

Pemberitahuan “Google Chrome Fatal Error” yang muncul dalam dua format. Mesej penuh muncul sebagai laman web yang menyerupai skrin biru kematian (BSOD). Ia mengandungi maklumat teknikal yang ditulis dalam putih biru. Pada akhir Laporan Ralat yang sepatutnya, akan ada beberapa line panas untuk sokongan teknikal. Jumlah yang disediakan adalah 877-804-5390. Mesej lain ialah tambahan. Ia muncul dalam tetingkap kecil putih. Ia menyenaraikan kandungan sahaja adalah kenyataan mengenai ralat dan line panas. Sudah tentu, Laporan Ralat dari laman web adalah palsu. Orang-orang yang sepatutnya memberikan bantuan teknikal adalah tidak jurutera-jurutera komputer. Merekalah ejen-ejen yang akan cuba untuk menjual alat keselamatan yang mahal. Anda tidak perlu menghubungi talian panas untuk bermula dengan. Bayaran tol boleh menjadi tinggi. Selain itu, kita perlu memberi amaran kepada anda bahawa alat keselamatan yang ditawarkan mungkin tidak bernilai atau bahkan berbahaya. Ia boleh menjadi satu virus.

Matlamat orang-orang di belakang anak anjing tersebut adalah untuk membuat wang daripada rakyat balik. Peringatan “Google Chrome Fatal Error” adalah satu taktik ugutan yang cuba menolak pengguna ke dalam mengambil tindakan untuk mempertahankan sistem mereka dari bahaya yang berpotensi. Sama ada perisian dijual melalui Skim ini adalah dipercayai soal lain sama sekali. Walau bagaimanapun, Terdapat satu lagi aspek yang perlu diambilkira. Anak anjing tersebut mempunyai keupayaan pengesanan. Ia akan mengumpul maklumat anda ketika ia sedang aktif dalam sistem anda. Ia boleh merakam input termasuk sejarah pelayaran awda, tracking cookie, ketukan kekunci, lokasi geografi, Poskod, akaun e-mel, nombor telefon, butiran demografi, nama pengguna, kata laluan, kelayakan kewangan dan data lain. Pemilik anak anjing tersebut boleh menjual maklumat yang mereka peroleh dari pelayar web anda tanpa meminta kebenaran anda.

Penyingkiran “Google Chrome Fatal Error”

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan “Google Chrome Fatal Error” dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *