Alih Keluar Dtdump.exe Virus | Dikemaskini

Trojans

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Dtdump.exe. Panduan Dtdump.exe penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Dtdump.exe tergolong dalam kategori virus kuda Trojan. Dan ia direka sebagai virus perlombongan. Trojan ini mengeksploitasi sumber-sumber komputer anda untuk lombong untuk cryptocurrency seperti Bitcoin, Monero, Electroneum, dan lain-lain. Anda akan mula perasan penurunan secara tiba-tiba kelajuan internet dan secara keseluruhan prestasi PC juga anda. Tidak akan berfungsi dengan betul. Setiap program yang anda cuba untuk membuka akan crash atau pembekuan tidak disangka-sangka. Ini akan hanya menjadi lebih buruk dengan hari. Yang adalah mengapa ia adalah penting untuk bertindak dengan cepat sebelum sesuatu yang lebih teruk berlaku.

Trojan boleh digunakan oleh penjenayah siber untuk mencuri data peribadi anda dan mengintip anda. Perisian yang berniat jahat itu juga adalah cara yang baik untuk terus menjangkiti komputer anda dengan virus lain seperti ransomware, pelayar perampas, cacing, spyware, adware, dll. Jika anda tidak mahu menjadi mangsa seterusnya kepada virus berbahaya itu, terus membaca artikel ini untuk mengetahui bagaimana anda boleh berjaya berurusan dengannya sebelum ia mempunyai peluang untuk serius merosakkan PC anda.

Anda perlu tahu bahawa virus kuda Trojan tidak seterusnya meranapkan sistem komputer anda tanpa kebenaran. Yang bermaksud bahawa anda diberikan ia akses diri sendiri, tanpa mengira jika anda lakukan ini tanpa disedari atau tidak. Selalunya, Trojan mendapatkan diedarkan melalui perisian diberkas, fail-fail torrent, pengemaskinian yang palsu, dan bahkan spam emel atau pautan yang meragukan dan pop-up. Untuk mengelakkan jangkitan Trojan masa depan, kita menasihati pembaca kami selalu pergi untuk jenis pemasangan, untuk mempunyai kawalan penuh ke atas proses yang lebih maju atau adat. Dengan cara ini mereka boleh melihat senarai penuh perisian yang disertakan dan hanya Buang apa-apa program atau aplikasi yang mereka dapati mencurigakan atau tidak pernah bertujuan untuk memuat turun di tempat pertama. Ianya juga penting untuk pastikan mereka mendapatkan kemas kini perisian mereka daripada sumber rasmi dan berlesen sahaja.

Trojan yang dianggap paling berbahaya jenis virus atas sebab-sebab. Mereka adalah sangat diam-diam. dan serba boleh. Kuda Trojan ini tertentu Dtdump.exe teruk boleh merosakkan komputer anda. Kerana ia menggunakan semua sumber-sumber PC boleh mendapatkan semula, anda akan mengalami kemalangan malar dan atur cara dan aplikasi akan membekukan secara tetap. Benda itu, lagi anda membiarkan virus ini untuk berkeliaran percuma tidak dilayan, semakin banyak komputer anda akan gagal untuk berfungsi dengan betul. Sehingga satu hari nanti ia benar-benar mati dan luar pembaikan.

Kerana ia adalah Trojan virus, Terdapat juga risiko yang sangat tinggi untuk privasi dan Keselamatan anda. Penggodam boleh menggunakan parasit ini berniat jahat untuk mengintip anda – hampir dan fizikal. Mereka boleh hack mikrofon dan kamera anda serta memantau aktiviti web anda. Penjenayah siber tidak peduli tentang privasi anda. Mereka yang dengan mudah boleh mendapatkan maklumat peribadi seperti kata laluan, alamat IP, akaun bank, nombor kad kredit, dll dan berkongsi dengan lain-lain pihak ketiga untuk keuntungan.

Penyingkiran Dtdump.exe

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Dtdump.exe dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *