Alih Keluar Daily File Converter Virus | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Daily File Converter. Panduan Daily File Converter penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Anak anjing berdiri untuk Program yang berpotensi tidak diingini. Di Daily File Converter adalah contoh sebuah program yang tidak diingini. Tetapi jangan biarkan nama menipu anda. Ada apa-apa yang berpotensi mengenai keadaan anda. Aplikasi ini menjanjikan untuk menyediakan multimedia dan penukaran fail. Hakikatnya, ia spies kepada kamu. Dari saat ia mendapat dipasang, aplikasi ini akan memantau aktiviti dalam talian anda dan mengumpul data seperti menyemak imbas sejarah, pertanyaan carian dan sebagainya. Mengapa? Supaya dapat menyediakan sasaran iklan yang anda bukan sahaja akan tertarik kepada tetapi juga lebih cenderung untuk klik.

Apabila anda memasang utiliti ini dipersoalkan, skrin anda akan dibanjiri dengan banyak iklan setiap kali anda membuka pelayar anda. Anak anjing ini bertujuan untuk menjadikan semua pelayar yang sedia ada pada PC anda memaparkan iklan alat. Untuk berbuat demikian, selain daripada membedil anda dengan pelbagai kandungan yang mengganggu, perosak juga akan membuka halaman rendang sebagai tab baru. Anak anjing yang juga akan pergi seperti yang jauh untuk menjedakan video dalam talian anda, hanya untuk memaparkan iklan. Semakin lama anak anjing tersebut kekal pada komputer anda tidak terjaga, yang lebih teruk keadaan anda akan mendapatkan, membawa kepada pelayar anda tidak dapat berfungsi dengan baik.

Di Daily File Converter mempunyai laman rasmi yang anda boleh muat turun daripada. Kedai-kedai aplikasi juga menggalakkan. Tetapi, itu bukan satu-satunya cara parasit ini boleh mencari jalan pada peranti anda. Ia juga boleh merebak melalui mesej e-mel spam yang mengandungi lampiran atau fail boleh laku. Parasit ini boleh dijumpai bersembunyi di sebalik freeware, fail-fail torrent, pengemaskinian palsu dan pautan dijangkiti juga.

Selalunya, pengguna membuka mesej dalam Peti masuk mereka, yang akan ditandakan sebagai spam. E-mel tersebut direka untuk tarik orang ke dalam membuka lampiran yang disertakan. Itulah bagaimana anda tanpa disedari boleh menjangkiti komputer anda dengan perisian berbahaya. Ia akan mengambil masa hanya satu klik secara tidak sengaja membenarkan parasit pada PC anda. Anak anjing ini bukanlah sebagai lanjutan. Ia tidak boleh hack komputer anda. Satu-satunya cara untuk mendapatkan akses ke mesin siber anda adalah jika anda menjemput in.

anda akan mendapat apa-apa dengan memastikan permohonan Converter percuma harian ini pada komputer anda. Semakin lama anda melanjutkan penginapan dan, yang lebih teruk keadaan anda akan menjadi. Tidak lama lagi, pelayar web anda akan mula mengalami kesukaran untuk memaparkan semua iklan yang dibuang jalan, mengakibatkan kemalangan kerap pelayar. Selain itu, anda akan notis bahawa kelajuan internet anda akan jatuh tiba-tiba, diiringi ketinggalan berterusan.

Crooks akan cuba untuk mengambil kesempatan daripada keadaan halus anda dan mendapatkan tangan mereka pada maklumat peribadi anda, seperti tetapi tidak terhad kepada kata laluan akaun bank, nombor kad kredit, alamat IP, Login ID, dan lain-lain. Jika anda tidak mahu data tersebut dapat dikongsi bersama dengan pihak ketiga lain dipersoalkan, anda perlu mengalih keluar perisian berbahaya ini sebaik sahaja anda mengesan kehadirannya. Jangan ditangguh! Bertindak terhadap perosak berbahaya ini sebelum ianya terlalu lewat dan ia telah melakukan kerosakan pada komputer anda tidak dapat membuat asal!

Penyingkiran Daily File Converter

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Daily File Converter dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *