Alih Keluar Call Microsoft Customer Support Virus | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Call Microsoft Customer Support. Panduan Call Microsoft Customer Support penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Pop-up “Call Microsoft Customer Support” adalah tanda masalah. Melihat ia muncul setiap kali anda menghidupkan bermakna PC anda bahawa anda mempunyai jangkitan atas kapal. Parasit jahat telah berjaya slither pada mesin anda. Parasit yang dimiliki oleh keluarga scamware. Jangkitan jenis ini tidak dapat diremehkan. Ia adalah satu wabak. Matlamat mereka hanya adalah wang. Wang anda, untuk lebih speisifik. Dan ia bergantung pada taktik yang cukup jahat dan rumit untuk mendapatkannya.

Taktik Scamware juga pergi dengan nama scareware dan ada sebab untuk itu. Mereka mahu mangsa-mangsa mereka kelam, dengan cara ini, crooks di belakang mereka dengan mudah boleh mendapatkan apa yang mereka mahu. Titik adalah, tidak memberi kepada takut dan tidak percaya “Call Microsoft Customer Support” Amaran walaupun untuk sesaat. Memang semua Bohong.

Menurut amaran ini, komputer anda telah dijangkiti dengan Zeus. Anda telah membiasakan diri dengan Zeus, tidak anda? Ianya merupakan ahli keluarga kuda Trojan dan ianya sangat merbahaya. Inilah sebab sebenar mengapa hacker menggunakan ia. Mereka mahu anda menjadi takut dan mereka mahu anda panik. Kebanyakan orang, apabila mereka mendengar nama sebarang Trojan, benar-benar panik dan kemudian mereka sanggup berbuat apa sahaja yang ia mengambil masa untuk menyingkirkan virus. Itulah sebabnya mengapa Zeus adalah umpan sempurna. Tetapi tidak tidak menggigit!

Tidak jatuh ke dalam perangkap crooks menetapkan untuk anda. Jika anda lakukan, anda akan menyesal. Amaran yang menakutkan, apabila mereka memberitahu anda bahawa ada kuda Trojan dalam sistem anda, cuba untuk memikat anda ke dalam memanggil “nombor bebas tol”. Mereka menyatakan bahawa anda akan menghubungi “pakar” yang akan membantu anda menangani ancaman berbahaya Mesin anda harboring. Tapi ada Trojan tiada dalam sistem anda. Jangan lupa itu.

Hubungi-“pakar” dalam apa jua keadaan. Jika anda berbuat demikian, mereka akan terus berbohong kepada anda dan mungkin cuba untuk membuat anda membeli beberapa program yang mahal tetapi sia-sia. Lagipun, Semua mereka peduli tentang ia mendapatkan wang. Tidak memberi mereka apa-apa. Perosak hanya anda perlu bimbang tentang hal itu yang scamware jahat. Tetapi anda tidak memerlukan sebarang bantuan untuk berurusan dengannya.

Apatah lagi beberapa program yang mahal. Anda boleh membuang ia secara manual dengan mengikuti panduan terperinci penyingkiran kami di penghujung artikel ini. Jika anda mengikuti langkah-langkah mengikut arahan yang sepatutnya diberi, Mesin anda akan bebas-jangkitan tidak lama lagi cukup. Tidak teragak-agak. Inilah yang anda boleh mengambil tindakan. Menerimanya, dan segala-galanya akan kembali kepada normal. Amaran yang menakutkan akan hilang dan PC anda akan selamat lagi.

Kepada soalan bagaimana pula anda dijangkiti dengan scamware ini pada permulaannya jawapannya ialah: mungkin perisian yang diberkas. Jenis haiwan perosak yang biasanya digabung dengan perisian lain. Selamat, anda perlu menyemak setiap program dalam ikatan satu demi satu dan masih ada peluang untuk kehilangan sesuatu. Muat turun pakej adalah berbahaya dan seboleh mungkin anda harus mengelakkan. Bukan untuk menyebut bahawa anda tidak tahu anda telah muat turun sendiri jangkitan sehingga ia bertindak dan kemudian ia adalah sedikit adalah terlalu lambat. Walau bagaimanapun, anda telah gagal buat masa ini.

Masa depan, jangan Pilih opsyen yang asas tetapi pergi untuk adat orang-orang. Berhati-hati membaca terma dan syarat dan berhati-hati untuk tidak bersetuju dengan sesuatu yang anda benar-benar tidak bersetuju dengan. Selain itu, perlu diingat bahawa penggodam tidak melupakan cara lama menggunakan e-mel spam yang pergi terus ke Peti Masuk anda tetap, tidak juga kotak spam anda. Hapus e-mel mencurigakan segera sebagai klik pada mereka mungkin bermakna mengundang virus jahat pada komputer anda. Juga. Tetimbul pihak ketiga juga tidak boleh dipercayai dan kebanyakan masa mereka akan rosak juga. Berjudi dengan keselamatan anda kecuali jika anda ingin diri anda menyebabkan kerosakan.

Penyingkiran Call Microsoft Customer Support

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi dalam tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih boleh keluarkan Call Microsoft Customer Support dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *