Alih Keluar Ads.adk2.com Virus | Dikemaskini

PUP
Remove Ads.adk2.com

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan Ads.adk2.com. Panduan Ads.adk2.com penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

Ads.adk2.com jatuh ke kategori anak anjing kononnya (program berpotensi tidak diingini). Sebaik sahaja permohonan jahat memasuki PC, ia mula banjir pelayar anda dengan iklan-iklan komersial yang nampaknya bukan sahaja sia-sia tetapi juga agak membimbangkan bagi sesi Pelayaran anda.

Permohonan wreaks segala macam kekacauan dan enggan untuk meninggalkan melainkan secara paksa ditendang keluar. Oleh itu, jika anda mendapati bahawa Ads.adk2.com hadir pada komputer anda, perkara yang terbaik yang anda boleh lakukan adalah untuk mengalih keluar program secepat mungkin dan melindungi sistem anda terhadap aplikasi lain yang berniat jahat pada masa akan datang.

Ads.adk2.com menggunakan pelbagai kaedah pengagihan. Yang paling biasa ini adalah apabila program ini berjaya untuk menipu awda supaya meluluskan pemasangannya pada PC. Kebenaran adalah bahawa Ads.adk2.com benar-benar memerlukan izin anda sebelum ia mendapat dipasang pada sistem, tetapi kebanyakan pengguna tidak biasanya menyedarinya.

Remove Ads.adk2.com
The Ads.adk2.com Virus

Aplikasi seperti Ads.adk2.com, dan seterusnya meranapkan PC anda melalui sumpahmu dan memperlihatkan menipu awda supaya membiarkan mereka tanpa anda perasan mereka. Sebagai contoh, anak anjing yang sering menyembunyikan di sebalik freeware, lampiran e-mel spam, pautan rosak atau laman-laman web yang rosak. Ia juga boleh menimbulkan sebagai palsu sistem atau program kemas kini, yang boleh dengan mudah dipasang pada mesin anda.

Sebenarnya, dalam kes ini, program akan bukan sahaja untuk mendapatkan anda bersetuju untuk memasang, tetapi anda juga tidak akan memahami ia telah dijangkiti sistem anda sehingga iklan mula kenalan. Sebab itu, anda harus lebih berhati-hati apabila anda memasang perisian baru pada PC anda dan membaca semua maklumat yang dikemukakan oleh Pendeta Pemasangan program baru.

Ads.adk2.com ini bukan sahaja mengganggu tetapi juga berbahaya bagi sekuriti sistem anda. Setiap kali anda cuba untuk menggunakan pelayar web anda, advert pop timbul yang akan muncul. Iklan ini tidak akan berhenti muncul kecuali jika anda mengalih keluar atur cara itu sama sekali. Itulah apa yang pakar-pakar menasihatkan anda lakukan secepat mungkin. Sekiranya anda meninggalkan Ads.adk2.com pada komputer anda, anda akan mengalami beberapa akibat yang buruk. Permohonan tidak diingini akan melambatkan prestasi komputer awda untuk merangkak dalam, menyebabkan sistem kerap kemalangan, dan mengancam keselamatan peribadi anda.

Ambil perhatian bahawa Ads.adk2.com disokong oleh sesetengah pihak ketiga jahat yang menggunakannya sebagai seorang Perisik. Ini bermakna bahawa program ini dibangunkan untuk merakam tabiat pelayaran anda dengan serta-merta selepas pemasangan. Tepat, Ads.adk2.com tidak hanya memantau anda, tetapi ia juga rekod setiap langkah yang anda membuat dalam talian, dan kemudian ia berkongsi data yang dikumpul dengan pihak-pihak tersebut tidak diketahui. Untuk mengelakkan ini dari berlaku dan melindungi keselamatan Maya anda, anda perlu menghapuskan Ads.adk2.com serta-merta.

Penyingkiran Ads.adk2.com

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar Ads.adk2.com dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *