Alih Keluar ActionClassicGames Virus | Dikemaskini

PUP

Saya menulis artikel ini untuk membantu anda menghilangkan ActionClassicGames. Panduan ActionClassicGames penyingkiran ini berfungsi untuk semua versi Windows.

ActionClassicGames merupakan satu aplikasi yang jatuh di bawah kategori berpotensi tidak diingini Program (anak anjing). Sambungan pelayar ini mensasarkan setiap pelayar web yang sedia ada pada peranti anda – Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, Microsoft Edge. Anak anjing ini diprogramkan untuk membedil skrin anda dengan pelbagai iklan yang mengganggu setiap kali anda membuka pelayar anda. Masalahnya ialah, sebahagian daripada iklan yang boleh membawa kepada muka surat boleh dipersoalkan. Ini adalah kerana makhluk perosak ini tidak peduli tentang promosi yang akan banjir anda dengan mengesahkan. Dan semua.

Parasit dalam ini dapat memantau aktiviti dalam talian anda. Itu adalah betul. Anda sedang sedang intipan ke atas. Apakah halaman anda melawat, apa anda telah Tempahan Cari di web, crooks mempunyai akses kepada maklumat ini. Dan, mereka akan membolehkannya menyesuaikan iklan, jadi anda melihat promosi yang menarik yang anda akan lebih cenderung untuk klik. Untuk setiap klik anda membuat, parasit yang akan dibayar.

Mujurlah, Terdapat beberapa berita baik untuk anda. Anak anjing ini tidak pula hack ke dalam peranti anda. Ia bukanlah yang lebih maju. Satu-satunya cara untuk anda mendapatkan akses kepada PC anda, ialah jika anda seorang sahaja memberi kebenaran. Bahawa yang berkata, jika anda tidak memasang ia pada komputer anda, ia akan mengganggu anda. Anak anjing ActionClassicGames yang mempunyai laman web rasmi, yang anda boleh muat turun daripada. Anda mungkin telah sengaja memasang aplikasi ini rendang, tidak mengetahui tentang bahaya tersembunyi.

Berita buruk ini, itu bukan satu-satunya cara untuk anda mendapatkan komputer anda dijangkiti. Dalam kebanyakan kes, pengguna tanpa disedari membenarkan perosak ini untuk seterusnya meranapkan. Selalunya, ini berlaku apabila mereka memasang di bawah cara persediaan cepat, yang bermaksud bahawa jika ada apa-apa perisian tambahan, ia akan secara automatik dipasang tanpa pengetahuan anda. Apa yang anda perlu lakukan sebaliknya, adalah untuk memilih untuk pemasangan untuk maju, untuk membuat apa-apa kandungan yang tersembunyi boleh dilihat untuk anda. Selepas itu, anda akan dapat dengan mudah buang pemasangan mana-mana pilihan. Cara lain untuk anak anjing menyelinap dalam komputer termasuk e-mel spam, pengemaskinian palsu, pautan dijangkiti dan iklan, serta fail-fail torrent.

ActionClassicGames anak anjing boleh menghidupkan anda melayari ke pengalaman neraka. Tidak kira apa Laman yang anda ingin lawati, parasit ini akan pastikan untuk menutup semua jenis iklan dalam bentuk pop-up, dalam teks, banner dan berkelip walaupun mesej amaran akan. Walaupun video dalam talian anda akan diganggu untuk selingan. Jika anda klik padanya, bukan sahaja anda akan menjana pendapatan bagi parasit ini, tetapi juga boleh Dapatkan dilencongkan ke laman web berbahaya pihak ketiga yang bertujuan untuk membahayakan komputer anda. Kehadiran anak anjing tersebut pada peranti anda akan sangat merosakkan bagi pelayar web anda. Mereka tidak akan dapat berfungsi dengan baik kerana serangan ad berat mereka adalah sentiasa di bawah.

Internet ketinggalan dan perlahan akan menjadi kebiasaan. Satu-satunya cara untuk anda untuk mengembalikan kawalan ke atas penyemak imbas anda dan melindungi privasi anda adalah untuk mengalih keluar aplikasi ActionClassicGames apabila anda perasan dengan kehadirannya. Jangan sia-siakan masa yang berharga! Jika anda melambatkan mengambil tindakan, anda risiko menjejaskan data peribadi anda dan teruk merosakkan pelayar anda ke titik itu bukan untuk bekerja sama sekali.

Penyingkiran ActionClassicGames

STEP-1Jalankan Pengurus tugas dengan mengklik kanan pada bar tugas dan memilih Memulakan Pengurus Tugas.

task manager

lihat betul-betul pada nama fail dan penerangan tentang proses-proses yang berjalan. Jika anda mendapati mana-mana satu yang mencurigakan, mencari di Google namanya, atau hubungi saya terus untuk mengenal pasti. Jika anda mendapati proses perisian berniat jahat, klik kanan padanya dan pilih Tamatkan tugas.

STEP-4

Buka Panel Kawalan dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Menulis appwiz.cpl di medan, kemudian klik OK.

appwiz

di sini, mencari mana-mana program anda telah tiada niat untuk memasang dan uninstall.

STEP-6

Buka MS Config dengan memegang Kunci kemenangan dan R bersama-sama. Taipkan msconfig dan tekan Enter.

msconfig

pergi ke tab permulaan dan nyahtanda entri yang mempunyai “Tidak diketahui” sebagai pengeluar.

Masih tidak boleh mengalih keluar ActionClassicGames dari komputer anda? Sila tinggalkan komen di bawah, menerangkan apa langkah-langkah anda dilakukan. Saya akan menjawab dengan segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *